The Mighty Quest For Epic Loot preview

Το παραπάνω βίντεο παρουσιάστηκε από τη Ubosoft στην e3 και η αλήθεια είναι πως δεν απέσπασε πολλά θετικά σχόλια. Περισσότερο κούρασε το κοινό μάλλον.

Το παιχνίδι όμως κάθε άλλο παρά κουραστικό είναι. Ακόμα σε φάση closed beta, πρόκειται για ένα πολύχρωμο και γρήγορο hack n’ slash παιχνίδι με πολύ dungeon crawling και στοιχεία management και tower defence. Παράξενος συνδυασμός αλλά καταφέρνει και δένει όλα αυτά τα στοιχεία με αρκετή επιτυχία -για την ώρα.

Τα γραφικά είναι απλά σχεδιασμένα και πολύχρωμα.

Οι διαθέσιμοι χαρακτήρες είναι 3. Ιππότης, ranger και μάγος και αναλαμβάνουν να καθαρίσουν το ιπτάμενο βασίλειο της Opulencia από τα τέρατα που το έχουν κατακλύσει. Κάθε κάστρο είναι και ένα διαφορετικό dungeon στο τέλος του οποίο υπάρχουν σεντούκια με “epic loot”. Το loot βέβαια πέφτει άπειρο σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, επιβεβαιώνοντας έτσι τον τίτλο. Τα κάστρα ο παίκτης μπορεί να τα καθαρίσει με όποια σειρά θέλει αν και η πιο σωστή προσέγγιση είναι με τη σειρά των levels/αστεριών του καθενός ώστε να μη τα βρει πολύ σκούρα.

Το tower defence κομμάτι.

Ο ήρωας επίσης έχει και ένα δικό του κάστρο το οποίο καλείται να αναβαθμίσει και να οχυρώσει. Στο κάστρο στήνουμε blacksmith, architect, potion table και άλλα τέτοια που μας βοηθούν στο επικό μας quest. Επίσης παγίδες και φιλικά σε εμάς τέρατα  ώστε ο θησαυρός μας να είναι ασφαλής από εχθρικές επιδρομές.

Αυτά για την ώρα, περισσότερες πληροφορίες με το launch του παιχνιδιού. Γραφτείτε στη beta εδώ.  Είναι και free to play. 

Πάνος Αλεξόπουλος

Παίζω, γράφω, κριτικάρω και σχεδιάζω παιχνίδια. H συλλογή μου μια μέρα δε θα χωράει σε μουσείο.