Teaser απο τη Gameloft για το νέο Modern Combat 5

Modern_Combat_5-630x354Με την Ε3 να πλησιάζει η μεγάλη μάχη ανάμεσα σε Xbox One και Playstation 4 φουντώνει. Εγώ όμως σας έχω μια άλλη πρόταση για Gaming. Το κινητάκι σας!

Η Gameloft, μια απο τις μεγαλύτερες εταιρίες ανάπτυξης Mobile Games δε θα μπορούσε να λείπει απο τη μεγαλύτερη γιορτή του Gaming, ωστόσο φρόντισε να μας παρουσιάσει με Teaser το ολοκαίνουργιο Modern Combat 5, που θα κυκλοφορήσει κάπου μέσα στον μήνα που διανύουμε.

Για όσους δεν έχετε επαφή με το IP, να σας συστήσω το Modern Combat, το οποίο πρόκειται για μια από τις πιο επιτυχημένες σειρές παιχνιδιών σε κινητά.

Το νέο μέλος της σειράς έρχεται να συνεχίσει την παράδοση των Action packed FPS με gameplay που θυμίζει αρκετά παιχνίδια των home consoles προσθέτοντας κάτι που ποτέ δε στεναχώρησε κανέναν. Μια νέα, βελτιωμένη, μηχανή γραφικών.

Βέβαια για την ώρα το μόνο του έχουμε είναι το teaser που θα δείτε στον Player παρακάτω, το οποίο όσο και εντυπωσιακό αν είναι, δε μπορεί να μας χορτάσει.

Υπομονή όμως, η Ε3 πλησιάζει, και τα κομμάντα του Xgamers.gr θα καλύψουν σπιθαμή προς σπιθαμή τις παρουσιάσεις που θα γίνουν στο Los Angeles κρατώντας σας ενήμερους.

papp0us

Γιος της Zelda. αδελφός του Cris Redfield, έχω συμμαχήσει με τον Solid για να κατατροπώσουμε τον Bowser, πριν φάει τη Lara. Με το Android στο ένα χέρι και το χειριστήριο του Xbox στο άλλο η νίκη είναι δική μου!