Microsoft: «Τόνοι αποκλειστικών παιχνιδιών στην Ε3»

xbox-controller-logo-1024x683

Η ανακοίνωση του επόμενου Xbox βρίσκεται μία ανάσα μακριά, και η Microsoft μιλάει για πρώτη φορά σχετικά με το event που πρόκειται να διοργανώσει στις 21 Μαΐου (20:00, ώρα Ελλάδος).

“Θα πούμε μία ιστορία σε δύο διαφορετικά events”, ανέφερε ο Aaron Greenberg στο podcast του Major Nelson. “Θα ξεκινήσουμε στις 21 Μάη, όπου και θα σας αποκαλύψουμε το μέλλον του Xbox, το όραμά μας για το μέλλον των παιχνιδιών και της διασκέδασης”.

“Σίγουρα θα έχουμε πολλές εκπλήξεις στο Xbox Event”, συνέχισε ο Greenberg. “Ήδη γνωρίζουμε ότι η Infinity Ward δουλεύει σκληρά για την παγκόσμια πρεμιέρα του Call of Duty: Ghosts, και θα δούμε για πρώτη φορά πως είναι στο event”.

Τέλος, ο Greenberg χαρακτήρισε πως το event της 21ης Μαΐου “θεσπίζει τις βάσεις” για αυτά που θα δούμε στην Ε3 2013, δύο βδομάδες μετά. “Η E3 είναι σχετικά με τα παιχνίδια” ανέφερε χαρακτηριστικά, ενώ υποσχέθηκε τόνους αποκλειστικών παιχνιδιών και άλλες τόσες παγκόσμιες πρεμιέρες, στην έκθεση του Los Angeles.

Μείνετε συντονισμένοι στο XGamers για να μάθετε πρώτοι το μέλλον του Xbox, την Τρίτη 21 Μάη! 

Νίκος Μπούγας

Γεια σας! Ονομάζομαι Νίκος Μπούγας, γνωστός εδώ μέσα σαν Scof. Είμαι ο εμπνευστής και δημιουργός του XGamers και γενικά αυτός που βάζει την τάξη στα ρεμάλια που θέλουν να αποκαλούνται συντάκτες.. Στον ελεύθερό μου χρόνο πίνω τζιν τονικ.