13χρονο αγόρι σκότωσε την μητέρα του γιατί του πήρε το Call of Duty!

xl_CallOfDuty_BlackOps2_11_624

Σοκ προκαλεί η δολοφονία της Gretchen Crooks από τον γιό της. Ο Noah Crooks, 13 ετών, προσπάθησε να βιάσει και, εν τέλει, σκότωσε την μητέρα του επειδή του πήρε το Call of Duty! Ο νεαρός πυροβόλησε πολλαπλές φορές την μητέρα του με το .22 πιστόλι του (;;;;), το οποίο μάλιστα το είχε αγοράσει το θύμα της στυγερής δολοφονίας!

Μετά το περιστατικό ο 13χρονος Noah τηλεφώνησε την αστυνομία ομολογώντας το έγκλημα που πραγματοποίησε: “Δεν κάνω καθόλου πλάκα. Είναι νεκρή. Φοβάμαι. Σκότωσα την μητέρα μου με το .22 μου. Δεν ξέρω γιατί το έκανα. Νιώθω τρελός, αλλά ξέρω ότι δεν είμαι. Νομίζω πως έχω κάποιας μορφής Ελλειματικής Προσοχής. Προσπάθησα να την βιάσω, αλλά δεν μπορούσα. Ποιος προσπαθεί να βιάσει την μητέρα του;;; Η ζωή μου έχει καταστραφεί. Εύχομαι ότι ειναι ένα όνειρο και ότι θα ξυπνήσω και θα μπορέσω να την φιλήσω και να την αγκαλιάσω ξανά”

Περισσότερο ρεπορτάζ για το περιστατικό μπορείτε να διαβάσετε εδώ. Επίσης, θα σας συνιστούσα, μιας και ταιριάζει με το θέμα, να διαβάσετε αυτό το άρθρο, το οποίο αν και γραμμένο περισσότερο από 2 χρονια πριν, παραμένει επίκαιρο.

Νίκος Μπούγας

Γεια σας! Ονομάζομαι Νίκος Μπούγας, γνωστός εδώ μέσα σαν Scof. Είμαι ο εμπνευστής και δημιουργός του XGamers και γενικά αυτός που βάζει την τάξη στα ρεμάλια που θέλουν να αποκαλούνται συντάκτες.. Στον ελεύθερό μου χρόνο πίνω τζιν τονικ.