Αναγκαία η ύπαρξη Internet για το Xbox One, όχι όμως και το Always Online.

xbox one

Τελικά το Always Online στοιχείο στο Xbox One θα υπάρχει, ωστόσο θα είναι στη διακριτική ευχέρεια του εκάστοτε Developer αν το παιχνίδι θα το απαιτεί η όχι.

Σύμφωνα με το επίσημο site του Xbox, το Xbox one “δεν χρειάζεται να είναι πάντα Online, ωστοσο η ύπαρξη μιας σύνδεσης Internet είναι αναγκαία.

Σχεδιάσαμε το Xbox One ως ένα σύστημα ψυχαγωγίας για όλες σας τις απαιτήσεις, το οποίο θα είναι συνδεδεμένο στο Cloud και πάντα σε ετοιμότητα. Επίσης όπως είναι ικανό να αναπαράγει παιχνίδια και ταινίες BluRay ακόμα και αν χάσετε τη σύνδεση σας.”

Επειδή όμως οι Developers έχουν τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσουν την υπηρεσία Azure της Microsoft, για να επωμιστεί το Cloud κάποιες διεργασίες, υπάρχει περίπτωση ορισμένα παιχνίδια να είναι unplayble χωρίς την ύπαρξη σύνδεσης Internet.

Το Always On είναι δίκοπο μαχαίρι, αφού απο τη μία η περίπτωση πειρατείας εξανεμίζεται, απο την άλλη, η συνεχής και αδιάλειπτη σύνδεση Internet ακόμα και στις μέρες μας, φαντάζει κατόρθωμα. Για να δούμε πως θα κινηθούν οι δημιουργοί παιχνιδίων σε αυτή την περίπτωση!

papp0us

Γιος της Zelda. αδελφός του Cris Redfield, έχω συμμαχήσει με τον Solid για να κατατροπώσουμε τον Bowser, πριν φάει τη Lara. Με το Android στο ένα χέρι και το χειριστήριο του Xbox στο άλλο η νίκη είναι δική μου!