Φήμη: Αυτά είναι τα παιχνίδια του Xbox 720!

Xbox-720-capabilities-could-include-home-automation

Σύμφωνα με πηγές του The Verge, ένα από τα παιχνίδια που θα συνοδεύσουν το επόμενο Xbox στο λανσάρισμά του θα είναι το Ryse, τίτλος της Crytek που είχε παρουσιαστεί στην Ε3 2011 ως αποκλειστικότητα του Xbox360. Το παιχνίδι διαδραματίζεται κατά τα χρόνια της ρωμαϊκής αυτοκρατορίας και θα υποστηρίζει εκτενώς το Kinect 2.0.

Παράλληλα, όπως και άλλες φήμες έχουν τονίσει πριν από μήνες, η Turn 10 ετοιμάζει το νέο μέλος της σειράς Forza, το οποίο θα έχει “υπερ-ρεαλιστικά γραφικά, όμοια με την ζωή” (super life-like graphics). Επίσης, ένα zombie game και ένα family game της Pixar θα συνοδεύσουν την κονσόλα όταν με το καλό κυκλοφορήσει.

Φυσικά τα τέσσερα αυτά παιχνίδια είναι μόνο ένα μέρος των παιχνιδιών που θα κυκλοφορήσουν. Από το στρατόπεδο της Ubisoft, και σημερινές διαρροές από LinkedIn προφίλ δημιουργών των Assassin’s Creed IV και Watch_Dogs, έγινε αναφορά ότι αμφότεροι οι τίτλοι θα κυκλοφορήσουν και στο X720 (Xbox 720 αν δεν κατάλαβε κάποιος :P). Γρήγορα ωστόσο οι πληροφορίες κατέβηκαν από τα προφίλ τους.

Η αποκάλυψη του Xbox 720 αναμένεται να πραγματοποιηθεί λίγο νωρίτερα από την Ε3, με την 21η Μαΐου να ακούγεται ιδιαίτερα συχνά… Ο χρόνος θα δείξει…

Νίκος Μπούγας

Γεια σας! Ονομάζομαι Νίκος Μπούγας, γνωστός εδώ μέσα σαν Scof. Είμαι ο εμπνευστής και δημιουργός του XGamers και γενικά αυτός που βάζει την τάξη στα ρεμάλια που θέλουν να αποκαλούνται συντάκτες.. Στον ελεύθερό μου χρόνο πίνω τζιν τονικ.