Ανακοινώθηκε το Monster Hunter Online

Monster-Hunter-Online

Capcom, Tencent Games και Crytek ενώνουν τις δυνάμεις τους και ανακοίνωσαν πως εργάζονται για την ανάπτυξη του Monster Hunter Online, ενός free-2-play MMO βασισμένο στη γνωστή -ομώνυμη- σειρά. Μάλιστα, ο τίτλος θα τρέχει πάνω στην CryEngine 3, την μηχανή γραφικών του Crysis 3 (οπότε θα χρειαστείτε βαρβάτο υπολογιστή για να το τρέξετε σαν άνθρωποι)

Το Monster Hunter Online θα περιλαμβάνει νέα τέρατα, νέα όπλα, αλλά και νέα περιοχή στο σύμπαν του franchise, ενώ αναμένεται να κυκλοφορήσει αργότερα μέσα στο 2013. Φήμες ήθελαν το παιχνίδι να προορίζεται για την αγορά της Κίνας (όπως το Call of Duty Online που είχε ανακοινωθεί, αν θυμάστε), αλλά η Capcom τόνισε πως το παιχνίδι προορίζεται για την παγκόσμια αγορά. Απολαύστε το Monster Hunter Online με τη καταπληκτική CryEngine 3 στο trailer που ακολουθεί!

Νίκος Μπούγας

Γεια σας! Ονομάζομαι Νίκος Μπούγας, γνωστός εδώ μέσα σαν Scof. Είμαι ο εμπνευστής και δημιουργός του XGamers και γενικά αυτός που βάζει την τάξη στα ρεμάλια που θέλουν να αποκαλούνται συντάκτες.. Στον ελεύθερό μου χρόνο πίνω τζιν τονικ.