Kojima : Αυτό που με εξιτάρει στο PS4 είναι οι Social δυνατότητες

To νέο Dualshock 4
To νέο Dualshock 4

Όσοι παρακολουθήσατε το Playstation Meeting (όσοι δεν την παλέψατε, ορίστε)θα παρατηρήσατε οτι οι 8/10 φράσεις που αναφερόντουσαν στη νέα κονσόλα περιείχαν τη λέξη Social. Φαίνεται οτι οι άνθρωποι της Sony είναι αρκετά ευχαριστημένοι με τις δυνατότητες της κοινωνικής δικτύωσης της κονσόλας, ομως εξίσου εντυπωσιασμένος απο αυτές έιναι και ο Hideo Kojima.

Ο δημιουργός του Metal Gear, μιλώντας στο IGN, δήλωσε πως οι φημολογούμενες δυνατότητες δικτύωσης της κονσόλας, του έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον.

Με κάθε νέα γενιά Hardware, οι ικανότητες του hardware αυξάνονται. Μέχρι τώρα όμως ήταν μια κάθετη ανάπτυξη. Είναι βέβαια φυσικό να περιμένεις βελτίωση στα γραφικά, στον ήχο, σε νέες δυνατότητες προβολής όπως το 3D. Αυτά είναι αναμενώμενα.

Αυτό που με ενδιαφέρει περισσότερο είναι νέοι τρόποι για να επεκταθούμε στην επόμενη γενιά. Μια περισσότερο οριζόντια επέκταση, στην οποία θα χρησιμοποιείς μια πιο κοινωνική πλευρά. Οι άνθρωποι θα μπορούν να αλληλεπιδρούν με το παιχνίδι μέσω διαφόρων συσκευών.

Αυτό νομίζω οτι είναι και το πιο συναρπαστικό για εμένα. Και θέλω να μεταφέρω τον κόσμο του Metal Gear σε έναν ευρύτερο κόσμο αλληλεπίδρασης.

Ο Hideo Kojima το βρίσκει ενδιαφέρον, ωστόσο ξέρει πράγματα που εμείς δεν ξέρουμε. Ας κυκλοφορήσει πρώτα η κονσολα για να δούμε τα Social ατού της, και όχι ένα ξερό Share button, και τότε το συζητάμε!

Via IGN

papp0us

Γιος της Zelda. αδελφός του Cris Redfield, έχω συμμαχήσει με τον Solid για να κατατροπώσουμε τον Bowser, πριν φάει τη Lara. Με το Android στο ένα χέρι και το χειριστήριο του Xbox στο άλλο η νίκη είναι δική μου!