Το νέο Batman Arkham έρχεται μέσα στο 2013

batman arkham
Why so serious?

Τα δυο πρώτα Batman Arkham έδειξαν με πολύ απλό τρόπο πως θα πρέπει να είναι τα games βασισμένα σε υπερήρωες. Αν είστε και εσείς ανάμεσα στου φαν των δυο προηγούμενων παιχνιδιών, τότε σας έχω καλά νέα, αφού το τρίτο παιχνίδι της σειράς αναμένεται μέσα στο 2013.

Η αποκάλυψη έγινε κατα τη διάρκεια μιας συνάντησης επενδυτών της Warner Interactive απο τον John K. Martin, οικονομικό διευθυντή της εταιρίας.

Περιμένουμε αύξηση στα κέρδη της τάξεως περίπου του 20% μέσα στο 2013. Έχουμε αρκετά καλά παιχνίδια για τη φετινή χρονιά, μεταξύ των οποίων και το επόμενο παιχνίδι της σειράς Batman Arkham

Επίσης τον περασμένο Αύγουστο, ο συγγραφέας των δυο πρώτων παιχνιδιών, και  συνδημιουργός του Batman : The animated Series, Paul Dini, αποκάλυψε ότι θα συνεργαστεί με την Warner για το Batman Arkham 3. Μονό καλά πράγματα μπορούμε να περιμένουμε!

papp0us

Γιος της Zelda. αδελφός του Cris Redfield, έχω συμμαχήσει με τον Solid για να κατατροπώσουμε τον Bowser, πριν φάει τη Lara. Με το Android στο ένα χέρι και το χειριστήριο του Xbox στο άλλο η νίκη είναι δική μου!