Στις 15 Μαρτίου του Wii Mini στην Ελλάδα. Πακέτο και τα Nintendo Selects!

To WIi mini σε σχέση με τον μεγάλο αδελφό του
To WIi mini σε σχέση με τον μεγάλο αδελφό του

Το Wii U μπορεί πλέον να είναι η κονσόλα που έχει επικεντρωθεί η Nintendo, όπως ομως είχαν επισημάνει και οι άνθρωποι της εταιρίας, δε θα ξεγράψουν το Nintendo Wii.

Στις 15 Μαρτίου λοιπόν αναμένεται και απο τα μέρη μας το Wii Mini, μια “κομένη” έκδοση του Wii, με τιμή ζάχαρη!

Οπως αποκάλυψε η Nortec, το Wii Mini που αρχικά είχε κυκλοφορήσει στον Καναδά, θα κυκλοφορήσει και στη χώρα μας, στις 15 Μαρτίου ενώ θα κοστίζει 99 ευρώ.

Το Wii Mini ακολουθεί τη σχεδιαστική γραμμή του κανονικού Wii, με μόνη διαφορά το αρκετά μικρότερο μέγεθος

Ταυτόχρονα με την κυκλοφορία του Wii Mini στη χώρα μας θα κυκλοφορήσει και η σειρά Nintendo Selects , η οποία περιλαμβάνει κλασσικούς τίτλους της κονσόλας σε προσιτές τιμές.

Μερικά απο τα παιχνίδια που ανήκουν στα Nintendo Selects είναι τα Mario Party 8, Wii Sports Resort, Super Paper Mario,Super Mario galaxy, The Legend Of Zelda : Twilight Princess και Wii Sports. Βέβαια το κάθε παιχνίδι κοστίζει 26 ευρώ, πράγμα που δε φαντάζει τεράστια ευκαιρία, αφού νομίζω οτι ελαφρώς μεταχειρισμένα μπορείτε να τα βρείτε ΠΟΛΥ φτηνότερα.

Παιχνίδια του 2006 25 ευρώ;

Πέρα απο αυτό το Wii Mini φαντάζει καλή ευκαιρία αν δε σας ενδιαφέρει το Online, αφού δεν εχει Wi-fi, μιας υπάρχουν περισσότερα απο 1200 διαθέσιμα παιχνίδια για να απολαύσετε στην κονσόλα της Nintendo.

papp0us

Γιος της Zelda. αδελφός του Cris Redfield, έχω συμμαχήσει με τον Solid για να κατατροπώσουμε τον Bowser, πριν φάει τη Lara. Με το Android στο ένα χέρι και το χειριστήριο του Xbox στο άλλο η νίκη είναι δική μου!