Νέες πληροφορίες για το Kinect του νέου Xbox

Το VGLeaks κατάφερε να τιμήσει το όνομα του, και ξετρύπωσε τα χαρακτηριστικά του Kinect 2.0 το οποίο θα συνοδεύει σύμφωνα με φήμες το επόμενο Xbox.

Η μεγαλύτερη βελτίωση βρίσκετε φυσικά στις κάμερες οπου έχει βελτιωθεί αισθητά η ανάλυση τόσο σε χρώμα όσο και σε βάθος, με την προσθήκη ενός τρίτου αισθητήρα ο οποίος μπορεί να σκανάρει με υπέρυθρες.

Επίσης απο το USB 2.0 του Xbox 360 περνάμε στο USB 3.0 που έχει σαν αποτέλεσμα η καθυστέρηση να πέφτει απο τα 90ms στα 60ms.

Tο νέο Kinect θα έχει πλέον κάμερα που θα συλλαμβάνει εικόνα ανάλυσης 1080p, έναντι του παρόντος που λαμβάνει μόλις 640×480, ενώ αυτή που είναι υπεύθυνη για τη μέτρηση του βάθους ειναι επίσης βελτιωμένη, αφου απο τα 320×240 φτάνει τα 512×424.

Η έκταση που αντιλαμβάνεται κίνηση ο αισθητήρας δεν αλλάζει, και περιορίζεται στα 40εκ από αυτόν, εώς και 4 μέτρα, αλλά το πλάτος λειτουργίας του έχει αυξηθεί αρκετά.

Σύμφωνα με την πηγή, το Calibration δεν θα είναι τόσο συχνή ανάγκη, ενώ ο αισθητήρας θα αντιλαμβάνεται τα έπιπλα, με αποτέλεσμα να μη χρειάζεται μετακόμιση κάθε φορά που θέλετε να παίξετε με το kinect.

kinect20

 

Via Eurogamer | VGLeaks

papp0us

Γιος της Zelda. αδελφός του Cris Redfield, έχω συμμαχήσει με τον Solid για να κατατροπώσουμε τον Bowser, πριν φάει τη Lara. Με το Android στο ένα χέρι και το χειριστήριο του Xbox στο άλλο η νίκη είναι δική μου!