Απέρριψε το Call Of Duty η GearBox

Gearbox-SoftwareH GearBox Software έγινε γνωστή κυρίως λόγω των 2 Borderlands που μας έχει προσφέρει, φαίνεται όμως οτι είχε πιο…εμπορικό τρόπο να το κάνει, κάτι όμως που απέρριψε.

Σε συνέντευξή του στο γερμανικό Site KGN ο Γενικός διευθυντής της Gearbox , Randy Pitchford, αποκάλυψε οτι είχαν δεχθεί πρόταση για να δημιουργήσουν ένα παιχνίδι της σειράς Call Of Duty, κάτι που αρνήθηκαν να κάνουν αφού “δεν έβλεπαν κάποια σοβαρή πρόκληση σε ένα τέτοιο Project”.

Στη συνέντευξη που σύμφωνα με το site έγινε αρκετούς μήνες πριν, ο Pitchford υπογράμμισε οτι η Gearbox αναπτύσσει παιχνίδια, μόνο οταν “μπορούν να προσθέσουν κάτι σε άν υπάρχων IP κάτι καινούργιο, μια νέα προοπτική ή μια νέα προσέγγιση” κάτι τέτοιο όμως δε συνέβει στην περίπτωση του Call Of Duty.

Πρέπει να ακολουθείς τους κανόνες της σειράς” συμπλήρωσε ” Θα πρέπει να κάνεις οτι περιμένουν οι φαν απο το Call Of Duty, αλλα σε κάτι τέτοιο δε βλέπω πραγματική πρόκληση για το Studio μας. Ούτε θα ανέβαζε τη φήμη μας ώς Studio, ούτε θα μπορούσε να παρακινήσει την ομάδα ανάπτυξής μας.”

Τελικά η ιστορία επιβράβευσε την Gearbox η οποία με τα Borderlands εδραιώθηκε στην Gaming σκηνή, αντίθετα με τα Studios που ανέλαβαν τα τελευταία χρόνια τα παιχνίδια COD, τα οποία πέρα απο την εφήμερη φήμη, κατέληξαν σαν όλα τα ταλέντα που μαζεύει ο Ολυμπιακός… στο πάγκο!

papp0us

Γιος της Zelda. αδελφός του Cris Redfield, έχω συμμαχήσει με τον Solid για να κατατροπώσουμε τον Bowser, πριν φάει τη Lara. Με το Android στο ένα χέρι και το χειριστήριο του Xbox στο άλλο η νίκη είναι δική μου!