Χρονικός περιορισμός για την αγορά “ενήλικου” υλικού στο Eshop το WiiU

Αν σας έρθει η όρεξη να αγοράσετε ένα παιχνίδι με σήμανση για ενηλίκους στο Wii U σας, μέρα μεσημέρι, τότε δυστυχώς θα μείνετε με τη χαρά!

Το Ευρωπαϊκό ηλεκτρονικό κατάστημα της Nintendo θα σας δίνει τη δυνατότητα να κατεβάζετε υλικό το οποίο απευθύνεται μόνο σε ενήλικες συγκεκριμένες ώρες της μέρας.

Όπως καταλάβατε μάλλον, κάτι τέτοιο έγινε για να μην έχουν πρόσβαση παιδιά όλων των ηλικιών σε αυτό το υλικό(λες και δεν μπορεί ο μπόμπος να το ανοίξει το Wii U τα μεσάνυχτα!)

Έτσι η πρόσβαση στα “σκοτεινά μονοπάτια” του Wii U θα μπορείτε να έχετε μόνο απο τις 11 το βράδυ μέχρι τις 3 το πρωί. Αν δοκιμάσετε να κατεβάσετε για παράδειγμα το ZombiU σε άλλη ώρα θα αντικρίσετε αυτό:

Μάλιστα ο περιορισμός αυτός ισχύει ακόμα και σε κονσόλες που δεν έχει ενεργοποιηθεί ο γονικός έλεγχος. Είτε θα τα αγοράσετε Retail λοιπόν, ή θα ξενυχτήσετε για πάρτη τους.

papp0us

Γιος της Zelda. αδελφός του Cris Redfield, έχω συμμαχήσει με τον Solid για να κατατροπώσουμε τον Bowser, πριν φάει τη Lara. Με το Android στο ένα χέρι και το χειριστήριο του Xbox στο άλλο η νίκη είναι δική μου!