To PS3 μάλλον θα κυκλοφορήσει και στην Κίνα

Και αν νομίζετε οτι η Ελλάδα είναι τριτοκοσμική χώρα, και οι μεγάλες εταιρίες μας φέρονται σαν παρακλάδι της μπανανίας, σας έχω νέα. Ευτυχώς ή δυστυχώς, υπάρχουν και χειρότερα!

Οι συμπαθείς Κινέζοι που λέτε, θα είναι τυχεροί αν καταφέρει φέτος να κυκλοφορήσει το PS3 στη χώρα τους!

Η Κίνα έχει εφαρμόσει απαγόρευση στις κονσόλες απο το 2000, για να προστατευθεί η νεολαία της χώρας με αποτέλεσμα καμία απο τις κονσόλες της υπάρχουσας γενιάς να μην πωλείται-νόμιμα- στην Ασιατική χώρα.

Η Sony όμως φαίνεται οτι βρήκε παραθυράκι και απέσπασε την άδεια να πουλήσει το PS3, ως συσκευή οικιακής διασκέδασης, καλυπτόμενη απο την ύπαρξη του Blu Ray drive και τις διάφορες Online υπηρεσίες που υποστηρίζει.

Το Xbox 360 δεν πάτησε ποτέ το πόδι του στην Κινα, όπως και το Wii, παρόλο που η Nintεndo πουλάει άλλο Hardware στη χώρα με το όνομα iQue.

Μάλιστα το 3DS XL θα κυκλοφορήσει επίσημα τον Δεκεμβρίου οπως ανακοίνωσε μέσα στη εβδομάδα η Nintendo, ενώ οι τυχεροί(;) Κινέζοι φίλοι μας θα έχουν στη διάθεση τους και 3 αποκλειστικά σχέδια, με το Mario Kart 7 και το Super Mario 3D Land προ-εγκατεστημένα.

PS3 6 χρόνια μετά! Αυτοί και αν θα έχουν πολλά παιχνίδι να παίξουν!

papp0us

Γιος της Zelda. αδελφός του Cris Redfield, έχω συμμαχήσει με τον Solid για να κατατροπώσουμε τον Bowser, πριν φάει τη Lara. Με το Android στο ένα χέρι και το χειριστήριο του Xbox στο άλλο η νίκη είναι δική μου!