O Tom Hardy είναι ο ηθοποιός που θα ενσαρκώσει τον Sam Fisher

Tom-Hardy Sam Fisher
Καλή επιλογή.. ΠΟΛΥ καλή επιλογή!

Η μεταφορά του Splinter Cell στον κινηματογράφο προχωράει με γοργά βήματα, αφού μετα τον σεναριογράφο της ταινίας Eric Warren Singer(The International) βρέθηκε και ο άνθρωπος που θα ενσαρκώσει τον Sam Fisher στη μεγάλη οθόνη.

Αυτός δεν είναι άλλος απο τον Tom Hardy(The Dark Knight Rises, Inception) που αν στη φωτογραφία δε σας θυμίζει κάτι, νομίζω οτι θα σας βοηθήσει τον τον θυμηθείτε ο τελευταίος του ρόλος, ο Bane!

Ο Tom Hardy είναι ένα απο τα μεγαλύτερα ταλέντα της βιομηχανίας του κινηματογράφου, και έχει την εκπληκτική ικανότητα να ολοκληρώνει πολύπλοκους ρόλους χρησιμοποιώντας το τεράστιο φάσμα των καλλιτεχνικών ικανοτήτων του.

Η ανάμιξη του στην ταινία Splinter Cell είναι καταπληκτικό νέο τόσο για τους φαν των ταινιών όσο και των παιχνιδιών” δήλωσε ο πρόεδρος της Ubisoft Motion Pictures, Jean-Julien Baronnet, για να συμπληρώσει:

Την ίδια στιγμή, ο Eric Singer είναι ένας απο τους πιο ταλαντούχους συγγραφείς αυτή τη στιγμή, και είμαστε σιγουροι οτι θα δοκιμάσει μια νέα προσέγγιση για να δημιουργήσει μια συναρπαστική ιστορία, σεβόμενος τους κώδικες και την παράδοση της σειράς που είναι σημαντικό για τους υποστηρικτές της.”

Τα γυρίσματα της ταινίας θα ξεκινήσουν τον ερχόμενο καλοκαίρι.

 

papp0us

Γιος της Zelda. αδελφός του Cris Redfield, έχω συμμαχήσει με τον Solid για να κατατροπώσουμε τον Bowser, πριν φάει τη Lara. Με το Android στο ένα χέρι και το χειριστήριο του Xbox στο άλλο η νίκη είναι δική μου!