Nintendo: Η πώληση ενός και μόνο παιχνιδιού στο Wii U, θα αποφέρει κέρδος και για την κονσόλα.

Η Nintendo δεν υιοθετεί σαν εταιρία το σκεπτικό “ας μπούμε μέσα απο την κονσόλα, και θα τα βγάλουμε απο το Software, όπως κάνουν οι Microsoft και Sony, και αυτό είναι γνωστό.

Αυτό συνεχίζεται και στο Wii U, αφού σύμφωνα με τον πρόεδρο της Nintendo America, Reggie Fils-Aime, η αγορά ένός και μόνο παιχνίδιού, μπορεί να κάνει το Wii U, κερδοφόρο για τη Nintendo.

Απο τη στιγμή που ο καταναλωτής θα αγοράσει ένα μόλις προϊόν Software, τότε η πώληση της κονσόλας μας αποφέρει κέρδος.”

Στη περασμένη συνάντηση οικονομικού ενδιαφέροντος μάλιστα που πραγματοποίησε η Nintendo για τους επενδυτές της, ανακοίνωσαν αναμενόμενα πωλήσεις 5,5 εκατομμύρίων Wii U μέχρι το τέλος του οικονομικού έτους(31 Μαρτίου του ΄13) συν 24 εκατομμυρίων παιχνίδιων!

Δεν ξέρω κατά πόσο ρεαλιστικά είναι τα νούμερα, αλλά νομίζω οτι θα ήταν προτιμότερο να ήταν μικρότερη η τιμή της κονσόλας και ας χρειαζόταν 10 παιχνίδια για να θεωρηθεί κερδοφόρα.

Εκτός και αν η Nintendo δεν έχει σκοπο να κυκλοφορήσει 10 παιχνίδια που θα αξίζει να αγοράσουμε..

papp0us

Γιος της Zelda. αδελφός του Cris Redfield, έχω συμμαχήσει με τον Solid για να κατατροπώσουμε τον Bowser, πριν φάει τη Lara. Με το Android στο ένα χέρι και το χειριστήριο του Xbox στο άλλο η νίκη είναι δική μου!