10 διαφορετικούς λογαριασμούς θα υποστηρίζει το Wii U

Μέχρι 10 διαφορετικούς λογαριασμούς θα μπορείτε να προσθέσετε στο Wii U σας, με τα παιχνίδια που θα κατεβάζετε να είναι διαθέσιμα σε όλους.

Ο κάθε λογαριασμός θα διατηρεί τις δικές του ρυθμίσεις, τα Savegames, τα bookmarks του Browser αλλα και τα στατιστικά για τα παιχνίδια που παίζετε, αν όμως κάποιος από όλους αγοράσει ένα παιχνίδι μέσω του Eshop αυτό θα γίνεται αυτόματα διαθέσιμο σε όλους.

Το Nintendo Network Id φαίνεται οτι θα είναι και το τέλος των εκνευριστικών Friend Codes για το Multiplayer του Wii U, αφού μέσω αυτών θα μπορείτε να συνδέεστε με φίλους και γνωστούς, για online αναμετρήσεις.

Στα πλάνα της Nintendo είναι και δημιουργία εφαρμογών για Smartphones ωστε να έχετε πρόσβαση στο ID σας οπουδήποτε και οποιαδήποτε στιγμή.

Επίσης σύμφωνα με το IGN, με την ενεργοποίηση του νέου Wii U σας θα αναγκαστείτε να κατεβάσετε ένα patch χωρίς το οποίο δε θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε υπηρεσίες όπως το Chat, to Miiverse και το Eshop.

Για να ακούσω. Θα αγοράσετε Wii U;

papp0us

Γιος της Zelda. αδελφός του Cris Redfield, έχω συμμαχήσει με τον Solid για να κατατροπώσουμε τον Bowser, πριν φάει τη Lara. Με το Android στο ένα χέρι και το χειριστήριο του Xbox στο άλλο η νίκη είναι δική μου!