Νέο trailer για το Hunter Mode του Crysis 3.

Ένα εντυπωσιακό Trailer δημοσίευσε η Crytek για το Hunter Mode του Crysis 3.

To πολύ ενδιαφέρον αυτό Multiplayer mode του νέου Crysis θα αποτελείτε απο 5 δίλεπτους γύρους, και θα θέτει αντιμέτωπους 2 Vs 10 στις κονσόλες και 2 Vs 14 στο PC. Οι 2 θα είναι οι Hunters και οι υπόλοιποι, Cell troopers.

Κάθε Cell trooper, όταν πεθαίνει θα επανέρχεται σαν Hunter, και αυτό θα συνεχίζεται μέχρι να τελειώσει ο γύρος, ή να μη μείνουν άλλοι Cell Troopers.

Βέβαια για να εξισσοροπήσει το αριθμητικό πλεονέκτημα των Cell Troopers ή Crytek έχει δώσει αρκετά “κολπάκια” στους Hunters που θα κάνουν τη δουλειά τους ευκολότερη.

Όσοι προπαραγγείλουν το παιχνίδι εκτός του πρώτου Crysis που θα πάρουν, θα έχουν στη διάθεση τους, ένα Predator Bow, το οποίο δε θα χαλάει την απόκρυψη του παίκτη οταν θα ρίχνει με αυτό, ενώ θα ξεκινούν απο το Level 5 στο Multiplayer mode, με άμεση πρόσβαση στη Hunter Nanosuit.

Ρίξτε μια ματιά στο νέο trailer και σπάστε τους κουμπαράδες για τον Φεβρουάριο του 2013 που θα κυκλοφορήσει το παιχνίδι

papp0us

Γιος της Zelda. αδελφός του Cris Redfield, έχω συμμαχήσει με τον Solid για να κατατροπώσουμε τον Bowser, πριν φάει τη Lara. Με το Android στο ένα χέρι και το χειριστήριο του Xbox στο άλλο η νίκη είναι δική μου!