Επιστολή του Τσέχου προέδρου στον Κάρολο Παπούλια για τους συλληφθέντες της Bohemia Interactive.

bohemia members
Της φυλακής τα σίδερα, είναι για τους Developers

Σε διπλωματικό επεισόδιο κοντεύει να μετατραπεί η υπόθεση της σύλληψης των Developers της Bohemia Interactive στη Λήμνο, μετά την απόρριψη της έφεσης που είχαν υποβάλει οι κατηγορούμενοι.

Με επιστολή τους προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας του Ελληνικού κράτους, ο πρόεδρος της Τσέχιας, Vaclav Klaus, ζήτησε στους εμπλεκόμενους ελληνικούς φορείς να δώσουν ιδιαίτερη προσοχή στην σύλληψη των δύο ατόμων.

Στην επιστολή που έφτασε στα χέρια του Κάρολου Παπούλια ο τσέχος πρόεδρος αναφέρει: “Πρόκειται για μια πολύ ευαίσθητη υπόθεση, τόσο για μένα όσο και για ολόκληρο το Τσέχικο κράτος. Οι μοίρα των τσέχων πολιτων με απασχολεί όπου και αν βρίσκονται.

Είμαι σίγουρος οτι οι δημοκρατικές Ελληνικές αρχές, θα εξετάσουν το γεγονός αυτό με αμεροληψία, χωρίς να θέλω να επέμβω με κανένα τρόπο στη δουλειά τους.

Θα ήθελα να σας παρακαλέσω κύριε Πρόεδρε να αντιμετωπίσετε αυτό το δυστυχές γεγονός με ιδιαίτερη προσοχή, λαμβάνοντας υπόψη τις εξαιρετικές σχέσεις των δύο κρατών.

Για όσους δε θυμάστε, οι Ivan Buchta και Martin Pezlar είναι οι δύο τσέχοι Developers της Bohemia Interactive συνελήφθησαν απο την Ελληνική αστυνομία, με την κατηγορία της κατασκοπείας, αφού βρέθηκαν στην κατοχή τους φωτογραφίες απο στρατιωτικές εγκαταστάσεις που είχαν τραβήξει κοντά στη περιοχή που διέμεναν.

Μας απειλούν ή μου φαίνεται; ΣΤΑ ΟΠΛΑ ΑΔΕΛΦΙΑ! :P

papp0us

Γιος της Zelda. αδελφός του Cris Redfield, έχω συμμαχήσει με τον Solid για να κατατροπώσουμε τον Bowser, πριν φάει τη Lara. Με το Android στο ένα χέρι και το χειριστήριο του Xbox στο άλλο η νίκη είναι δική μου!