Απο αύριο η αναβάθμιση του Firmware για το PS Vita στην έκδοση 2.0

Απο αύριο θα ξεκινήσει η αναβάθμιση του Firmware για το Ps Vita στην έκδοση 2.0. Σημαντικότερες αλλαγές, είναι η υποστήριξη του PS Plus και απο την φορητή κονσόλα της Sony, και ο αναβαθμισμένος Browser.

Σύμφωνα με το Tweet του Shuhei Yoshida το Update θα ξεκινήσει αύριο 20 Νοεμβρίου στις ΗΠΑ και μεθαύριο στις 21 του μηνός στην Ευρώπη.

Οι συνδρομητές του PS Plus στο PS3 τους θα μπορούν να απολαμβάνουν τα ωφέλη της υπηρεσίας και στο PS Vita εντελώς δωρεάν. Κάθε μήνα θα είναι διαθέσιμα δωρεάν 4 παιχνίδια μέσω του Instant Game Collection.

Τα πρώτα παιχνίδια που θα γίνουν διαθέσιμα θα είναι τα Uncharted: Golden Abyss, Gravity Rush, Chronovolt και Tales from Space: Mutant Blobs Attack.

Στο κομμάτι του Browser, η σημαντικότερες προσθήκες είναι η εμφανής βελτίωση της ταχύτητας του Browsing και το βελτιωμένο Multitasking. Πλέον θα μπορείτε να βγείτε για λίγο απο το παιχνίδι που παίζεται, να επισκευθείτε μια σελίδα, και να επιστρέψετε στο παιχνίδι απο εκεί που το είχατε αφήσει.

Τέλος, θα γίνει και στους κατόχους PS Vita διαθέσιμο το Cloud Saving, προσφέροντας συνολικά 2 Gb χώρο(ένα για το PS3, και ένα για το PS Vita)

papp0us

Γιος της Zelda. αδελφός του Cris Redfield, έχω συμμαχήσει με τον Solid για να κατατροπώσουμε τον Bowser, πριν φάει τη Lara. Με το Android στο ένα χέρι και το χειριστήριο του Xbox στο άλλο η νίκη είναι δική μου!