PS3 Hacked!

Hackers κατάφεραν να συνδέσουν με το PSN κονσόλες PS3, με Custom Firmware, επιτρέποντας σε όσους έχουν πειράξει τις κονσόλες τους, να συνδεθούν στο PSN.. για την ώρα.

Για να χρησιμοποιήσετε το Exploit θα πρέπει το PS3 σας να είναι σε Firmware 3.55 ή μικρότερο, αφού η Sony από το fw 3.60 και μετά έχει κλείσει όλες τις  περισσότερες τρύπες, κόβοντας το βήχα στους επίδοξους πειρατές.

Το νέο firmware περιέχει τα Passphrases για να προσπεράσει τον έλεγχο πρωτοκόλλου του PSN, ενώ λόγω της διαρροής των Lv0 Decryption Keys οι χρήστες θα μπορούν να αποκτούν και πάλι πρόσβαση σε περίπτωση που η Sony προχωρήσει σε System Update.

Αρχικά οι BlueDiskCFW είχαν δηλώσει ότι σχεδίαζαν να πουλάνε και μόνο, το σπασμένο Firmware, μια κίνηση που ανάγκασε τους Three Tuskateers(όνομα hack group είναι) να διαρρεύσουν τα LVL0 keys.

Τώρα πόσοι έχουν το Playstation τους ακόμα σε 3.55 δεν ξέρω, αλλά όσοι το έχουν φαντάζομαι ότι θα το μοσχοπουλήσουν!

papp0us

Γιος της Zelda. αδελφός του Cris Redfield, έχω συμμαχήσει με τον Solid για να κατατροπώσουμε τον Bowser, πριν φάει τη Lara. Με το Android στο ένα χέρι και το χειριστήριο του Xbox στο άλλο η νίκη είναι δική μου!