Developers Diary για το Assasin’s Creed Liberation.

Τα Developer Diaries είναι της μόδας, και οι δημιουργοί τους Assasin’s Creed Liberation μπήκαν στο χορό, δημοσιεύοντας ένα για το παιχνίδι τους.

Στο βίντεο που ακολουθεί οι άνθρωπο της Ubisoft Sofia που είναι υπεύθυνοι για τη δημιουργία του παιχνιδιού, μας εξηγούν την απόφαση του να βάλουν μια γυναίκα για πρωταγωνιστή, ενώ παρουσιάζουν και μερικά νέα κόλπα της, όπως το φυσοκάλαμο και το μαστίγιο!

Το παιχνίδι του Ps Vita δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από τα μεγάλα αδέλφια του, σύμφωνα με τον συγγραφέα του Liberation, Corey May.
Θελήσαμε να αναπαράγουμε μια εμπειρία από οικιακή κονσόλα στο  PS Vita για αυτό θα ανακαλύψετε ότι το Liberation είναι όσο μεγάλο, και βαθύ, όσο και τα υπόλοιπα παιχνίδια της σειράς.”

Επίσης αποκάλυψε οτι ” Στην πορεία της περιπέτειας της, η Aveline θα συναντηθεί με το Connor(τον πρωταγωνιστή του AC3) αλλα δε θέλω να πώ περισσότερα.”

Καιρός να έρχονται σημαντική τίτλοι στην κονσόλα της Sony, αφού μετά το αρχικό ενθουσιασμό, οι πωλήσεις έχουν πέσει αρκετά κυρίως λόγο μικρού αριθμού τίτλων που θα μπορούσαν να δικαιολογήσουν τα έξοδα για την αγορά της κονσόλας.

Το Assasin’s Creed Liberation θα κυκλοφορήσει ταυτόχρονα με το Assasin’s Creed 3 στις 31 Οκτωβρίου

 

papp0us

Γιος της Zelda. αδελφός του Cris Redfield, έχω συμμαχήσει με τον Solid για να κατατροπώσουμε τον Bowser, πριν φάει τη Lara. Με το Android στο ένα χέρι και το χειριστήριο του Xbox στο άλλο η νίκη είναι δική μου!