Crossfire

Αυτή την εβδομάδα σας έχω ακόμα ένα F2P παιχνίδι,το Crossfire!

Ένας κλώνος θα έλεγα του counter strike αλλά με πιο Σύγχρονα όπλα. Το παιχνίδι συντηρείται άψογα είναι 2 χρόνια τώρα σε europe server και είναι οι περισσότεροι servers γεμάτοι! Επίσης παίζεται αρκετά από Έλληνες!

Οι developers το έχουν ανάπτυξη έτσι ώστε να υπάρχει η δυνατότητα του Competitive gaming, αφού μπαίνεις στο παιχνίδι μέσω lobby και υπάρχει η ιδιαιτερότητα στο να φτιάχνεις clan!

Όμορφο fps παίζεται σχεδόν από όλα τα pc τα οποία παίζουν και counter strike (1.6). Τα όπλα είναι σύγχρονα, και υπάρχει η δυνατότητα στο να έχεις και 4 όπλα! Aφού το Bag σου δίνει την δυνατότητα να έχεις 1 main όπλο + secondary και αλλάζοντας από το bag τα όπλα σου μπορείς να έχεις ακόμα 1 main όπλο + secondary! (όπως και grenades)

Οι πίστες είναι σωστά σχεδιασμένες, μερικές έχουν αρκετά camp spots, αλλά παίζοντας σωστά αλλάζει η φάση (μιας και μπορείς να έχεις και sniper και sub machine την ίδια στιγμή). Το UI είναι απλό και λειτουργικό, έτσι και αλλιώς σε ένα FPS δεν χρειάζεσαι και πολλά πολλά απλά ένα όπλο και εχθρούς για να κάνεις headshots. Υπάρχει shop από το οποίο αγοράζεις αντικείμενα με τους πόντους από τα match που παίζεις και φυσικά αγοραστά όπλα με κανονικά λεφτά. Ακόμη έχει και leveling system αφού μετά από κάθε match παίρνεις experience.

Υπάρχουν αρκετά modes στο παιχνίδι, παίζοντας συνέχεια διαφορετικά ώστε να μην βαριέστε. Team deathmatch, Hero mode, survive mode (zombiesss), Search and destroy, Ghost match, Free for all, elimination match, escape mode, mutation mode. Όπως βλέπετε δεν είναι λίγα! γιαυτό δεν θα βαρεθείτε σύντομα αυτό το FPS.

Το παιχνίδι όλο και αναπτύσσεται, μπαίνουν συνέχεια νέες πίστες και υπάρχει δυνατότητα competitive gaming, αφού γίνονται παγκόσμια πρωταθλήματα κάθε χρόνο 2 χρόνια τώρα. Τα πόσα βέβαια δεν είναι τεράστια ακόμα και δεν συγκρίνονται με αυτά των ΜΟΒΑ, καθώς ο ανταγωνισμός είναι ακόμα μικρός !

mike893

Παίζω , κάνω edit ,Τρολλαρω . Κάνω τον πεζοναύτη και γουστάρω FPS + οτιδήποτε MMO