0x10c: Το επόμενο παιχνίδι του Markus Persson

Ο δημιουργός του Minecraft, Markus Persson, γνωστός και ως Notch, παρουσίασε μέσω ενός test video τα πρώτα αποτελέσματα της δουλείας του για το επόμενο παιχνίδι του, το 0x10c.

Στην επίσημη ιστοσελίδα του παιχνιδιού, ο δημιουργός του, μας αποκαλύπτει οτι το παιχνίδι λαμβάνει χώρα στο διάστημα, το έτος 281 474 976 712 644 μ.Χ. με τον πολιτισμό μας να είναι βήματα πριν την καταστροφή, σε ένα γαλαξία γεμάτο μαύρες τρύπες.

Επίσης υπάρχουν και χαρακτηριστικά που ελπίζει να καταφέρει να ενσωματώσει στο παιχνίδι ο Notch, συμπεριλαμβανομένων των mining,Trading,looting,engineering και… του ζιλοτέιπ!

Το παιχνίδι βρίσκεται σε πολύ βασικά στάδια ανάπτυξης, αλλά όπως και στο minecraft, ο Persson θα δημοσιεύσει σχετικά νωρίς τα αποτελέσματα και θα αφήσει τους παίκτες να διαμορφώσουν το παιχνίδι σύμφωνα με τα γούστα τους.

Το Minecraft ήταν μια απο τις τεράστιες εκπλήξεις των τελευταίων χρόνων. Λέτε να συνεχιστεί και με το 0x10c;

http://youtu.be/49mUfXxDG48

papp0us

Γιος της Zelda. αδελφός του Cris Redfield, έχω συμμαχήσει με τον Solid για να κατατροπώσουμε τον Bowser, πριν φάει τη Lara. Με το Android στο ένα χέρι και το χειριστήριο του Xbox στο άλλο η νίκη είναι δική μου!