Πόση εμβέλεια έχει το νέο χειριστήριο του Wii U

Ο πρόεδρος της Nintendo, Satoru Iwata, γράφοντας στο τελευταίο Iwata Asks αναλύει την εμβέλεια του νέου χειριστηρίου του Wii U.

Ένα απο τα μεγάλα ατού του νέου Wii U είναι η δυνατότητα να παίζετε τα παιχνίδια και εκτός τηλεόρασης, στην οθόνη του Controller. Πόσο όμως θα μπορείτε να απομακρυνθείτε απο την κονσόλα χωρίς να έχετε προβλήματα;

Σύμφωνα με τον Iwata λοιπόν, όπως είναι φυσικό έχει να κάνει με τα υλικά που είναι κατασκευασμένο το σπίτι σας, και τα έπιπλα που περιβάλλουν την κονσόλα.

Θα υπάρχει σημαντική διαφορά, αν το σπίτι σας είναι φτιαγμένο από ξύλο, από το αν πρόκειται για μια κατασκευή με μπετό. Από τη στιγμή που το Wii U μεταφέρει τα δεδομένα στο Gamepad μέσω κυμάτων, αυτά μπορούν να επηρεαστούν αν περάσουν μέσα από συγκεκριμένα υλικά.

Αν τοποθετήσετε το Wii U σε μια μεταλλική βάση τηλεόρασης, υπάρχει πιθανότητα τα κύματα να εκτρέπονται με αποτέλεσμα να μειώνεται η ακτίνα δράσης. Η ισχύς τον κυμάτων μειώνεται όσο αυξάνεται η απόσταση, έτσι ακόμα και στον ίδιο χώρο μια μεγάλη απόσταση θα μπορούσε να προκαλέσει προβλήματα. Αν υπάρχουν και εμπόδια ενδιάμεσα τότε είναι ακόμα μεγαλύτερο το πρόβλημα.”

Από την άλλη ο Bill Trinen δήλωσε οτι η μέγιστη απόσταση του χειριστηρίου από την κονσόλα για να μην έχουμε πρόβλημα απόδοσης, είναι περίπου 8 μέτρα.

Αν η τουλέτα σας λοιπόν είναι σχετικά κοντά με το σαλόνι και δεν παρεμβάλλονται πάνω από ένας τοίχος ενδιάμεσα, μπορείτε να παίζετε non stop ακόμα και όταν η φύση σας καλεί!

papp0us

Γιος της Zelda. αδελφός του Cris Redfield, έχω συμμαχήσει με τον Solid για να κατατροπώσουμε τον Bowser, πριν φάει τη Lara. Με το Android στο ένα χέρι και το χειριστήριο του Xbox στο άλλο η νίκη είναι δική μου!