Παραμένουν φυλακισμένα τα μέλη της Bohemia Interactive, λόγω απεργίας των δικαστικών

bohemia members
Της φυλακής τα σίδερα, είναι για τους Developers

Το οτι η δικαιοσύνη είναι τυφλή, είναι γνωστό, το οτι στην Ελλάδα πάντα απεργεί τις ακατάλληλες στιγμές είναι επίσης γνωστό, αλλά φαίνεται ότι κάποιοι δεν το είχαν κατά νού.

Αν θυμάστε 2 μέλη της Bohemia Interactive είχαν συλληφθεί στη Λήμνο για κατασκοπεία, αφού κατηγορήθηκαν ότι φωτογράφιζαν  Ελληνικά στρατόπεδα.

Οι δύο developers λοιπόν θα παραμείνουν φυλακισμένοι τουλάχιστον μέχρι τις 20 Οκτωβρίου λόγω της απεργίας των δικαστικών στη χώρα μας!

Ο δικηγόρος τους, Παναγιώτης ελευθερίου έκανε δηλώσεις στη σελίδα που έχει δημιουργηθεί για υποστήριξη στους δυο φυλακισμένους:

Όπως πολλοί θα ξέρετε, το δικαστικό σύστημα στην Ελλάδα βρίσκεται σε επ’αόριστο απεργία. Οι κινητοποιήσεις θα διαρκέσουν τουλάχιστον μέχρι τις 20 Οκτωβρίου. Σύμφωνα με την Ελληνική νομοθεσία κάθε υπόθεση πρέπει να δικάζετε μέσα σε 120 μέρες απο την ημέρα της σύλληψης.

Ζήσε Μάη μου να φας τριφύλλι! Καλή υπομονή! Έτσι και αλλιώς ακόμα και αν βγούν θα έχουν απεργία οι Πιλότοι και δε θα μπορούν να πετάξουν!

Reference σύνδεσμος για το κοντινό μέλλον http://www.apergia.gr/

papp0us

Γιος της Zelda. αδελφός του Cris Redfield, έχω συμμαχήσει με τον Solid για να κατατροπώσουμε τον Bowser, πριν φάει τη Lara. Με το Android στο ένα χέρι και το χειριστήριο του Xbox στο άλλο η νίκη είναι δική μου!