Θα έχει το Call Of Duty: Black Ops Declassified Zombies Mode;

call_of_duty_black_ops_declassified
Δυστυχώς όχι. Οι ζωντανοί νεκροί δε θα κάνουν πασαρέλα, στην οθόνη του PS Vita σας

Τα Zombies έχουν γίνει αναπόσπαστο κομμάτι των Call Of Duty τα τελευταία χρόνια. Το τελευταίο παιχνίδι που είχε ερωτηματικό για την ύπαρξη των συμπαθητικών άμυαλων ανθρωποφάγων δίποδων, είναι το Call Of Duty: Black Ops Declassified, το παιχνίδι της σειράς που έρχεται αποκλειστικά στο Ps Vita.

Αν ανυπομονούσατε λοιπόν να κατακρεουργήσετε άμοιρα zombie στο λεωφορείο, στο δρόμο, στην τάξη(ΕΠ!) ή στη σκοπιά(ΕΠ ΕΠ!) τότε θα σας τη χαλάσω.

Σύμφωνα με την Activision το παιχνίδι του PS Vita δε θα περιέχει mode με Zombies. Ο λόγος τους βέβαια, είναι παραπάνω απο κατανοητός: Υπάρχουν σημαντικότερα πράγματα που πρέπει να γίνουν!

Η εταιρία θέλει να δώσει βάσει στο Multiplayer του παιχνιδιού, αφού πρόκειται για την πρώτη προσπάθεια για την μεταφορά παιχνιδιού της σειράς στο Vita, και πρέπει να σιγουρευτούν οτι πιο βασικά πράγματα απο τα Zombies –  όπως για παράδειγμα το Multiplayer –  δουλεύουν ρολόι.

Το Declassified θα έχει το Hostiles Mode, το οποίο θα σας προκαλεί να επιβιώσετε τα κύματα επιθέσεων των εχθρών σας, απλά δεν πρόκειται να δείτε μπλάβους χωρίς σάρκα αντιπάλους. Μονό απλούς, κακούς, επικίνδυνους τρομοκράτες!

Όσοι θέλετε ντε και καλά να ξεκάνετε zombie, απλά περάστε μια βόλτα απο το Black Ops 2

[πηγή]

papp0us

Γιος της Zelda. αδελφός του Cris Redfield, έχω συμμαχήσει με τον Solid για να κατατροπώσουμε τον Bowser, πριν φάει τη Lara. Με το Android στο ένα χέρι και το χειριστήριο του Xbox στο άλλο η νίκη είναι δική μου!