To Trailer του Metal Gear Rising Revengeance μεταγλωττισμένο στα Αγγλικά

Το Trailer του Metal Gear  Rising Revengeance είχε δημοσιευτεί πρώτη φορά κατά τη διάρκεια του φετινού TGS, αλλα δυστυχώς ηταν στα Ιαπωνικά με αποτέλεσμα να μην καταλαβαίνουμε τι γίνεται.

H Konami μας έκανε τη χάρη να κυκλοφορήσει και ένα μεταγλωτισμένο Trailer (είναι το ίδιο ακριβώς απλά με αγγλικά Voiceovers) και επιτέλους μπορούμε να το παρακολουθήσουμε με μια ιδέα του τι συμβαίνει.

Το παιχνίδι φαίνεται εξαιρετικό, και θα μου τράβαγε το ενδιαφέρον ακόμα και χωρίς το συνθετικό «Metal Gear» στο όνομά του, αφού το σύστημα μάχης αλλα και τα γραφικά του είναι το λιγότερο εντυπωσιακά. Το ξίφος του Raiden σε συνδιασμό με το ομαλότατο animation δημιουργεί εντυπωσιακότατες στιγμές.

Τώρα για το Voice Overs, από τη μία καταλαβαίνω τι λένε επιτέλους.. από την άλλη θα προτιμούσα υπότιτλους. Οι ηθοποιοί που δανείζουν τις φωνές  τους δεν είναι ακριβώς αυτό που περιμένουμε.

Το παιχνίδι αναμένεται τον Φεβρουάριο του 2013, Για Xbox 360 και PS3

papp0us

Γιος της Zelda. αδελφός του Cris Redfield, έχω συμμαχήσει με τον Solid για να κατατροπώσουμε τον Bowser, πριν φάει τη Lara. Με το Android στο ένα χέρι και το χειριστήριο του Xbox στο άλλο η νίκη είναι δική μου!