To Killzone Trilogy το επόμενο PS3 Collection

Η σειρά Killzone είναι ένα απο τα καμάρια της Sony, και τον ερχόμενο Οκτώβριο θα πάρει αυτό που της αξίζει. Ένα Collection Pack.Killzone Trilogy PS3 Collection

Σήμερα ανακοινώθηκε απο τον Ιαπωνικό κολλοσό, οτι το επόμενο PS3 Collection δεν θα είναι άλλο απο την Τριλογία του Killzone, το οποίο για 39.99 δολλάρια., θα περιλαμβάνει, όχι μόνο τα Killzone 2 και Killzone 3 ολόκληρα με όλα τα DLC και Map Packs, αλλα και ένα HD Remake του πρώτου Killzone που κυκλοφόρησε στο PS3. To 3D και η συμβατότητα με Move θα κάνουν την παρουσία τους, αλλα λογικά θα λειτουργούν και τα 2 μόνο στο Killzone 3 που υποστήριζε και τις δυο τεχνολογίες εξ’αρχής.

Η HD έκδοση του Killzone θα μεταφέρει το πρώτο παιχνίδι στα 720p ενώ θα προσθέσει και τα Trophies. Αν απο την άλλη έχετε ήδη το δεύτερο και τρίτο παιχνίδι της σειράς, δε χρειάζεται να ξοδευτείτε για το Trilogy, αφού το Killzone HD θα προστεθεί σύντομα σαν τίτλος στο PSN.
To πακέτο θα βρεθεί στα ράφια στις 23 Οκτωβρίου.

 

papp0us

Γιος της Zelda. αδελφός του Cris Redfield, έχω συμμαχήσει με τον Solid για να κατατροπώσουμε τον Bowser, πριν φάει τη Lara. Με το Android στο ένα χέρι και το χειριστήριο του Xbox στο άλλο η νίκη είναι δική μου!