Pokemon Red ΜΜΟ απο φαν της σειράς

PokeMMO Pokemon Red based MMOΗ σειρά Pokemon αν μη τι άλλο έχει αρκετά παιχνίδια στο παλμαρέ της, κανένα απο τα οποία όμως δεν έχει έστω δοκιμάσει να μας προσφέρει μια δυνατότητα Online παιχνιδιού.

Οπως συμβαίνει συνήθως σε αυτές τις περιπτώσεις, τη λύση δίνουν οι φαν της σειράς, και στην περίπτωση μας οι PokeFans!

Τo PokeMMO είναι ένα Mod για το Remake του Pokemon Fire Red για το Gameboy Advance το οποίο επιτρέπει σε εκατοντάδες παίκτες να παίζουν το παιχνίδι ταυτόχρονα.

Η ανάπτυξη του Mod είναι ακόμα σε πολύ βασικά επίπεδα, μπορείτε όμως αν θέλετε ήδη να μπείτε σε έναν από τους γεμάτους Servers , να βρεθείτε με φίλους σας, να κάνετε ομάδες, να αγωνιστείτε σε τουρνουά, ακόμα και να κάνετε Chat.

Το παιχνίδι δεν έχει σημαντικές αλλαγές μεχρι τώρα, με σημαντικότερες, τον επανασχεδιασμό του Menu και του Inventory, για να είναι ευκολότερα στην πρόσβαση με το ποντίκι.

Το Client τρέχει σε Windows και Linux, και χρειάζεται μια συγκεκριμένη Rom του παιχνιδιού, πράγμα που πιθανότατα κάποια στιγμή θα σημάνει και το τέλος του, αν αποφασίσει η Nintendo να κινηθεί νομικά, πράγμα όμως που μέχρι τώρα δεν έχει κάνει(και μακάρι να μείνει έτσι).

Σας προτείνω ανεπιφύλακτα να το δοκιμάσετε, αφού πραγματικά είναι μια πολύ έξυπνη ιδέα, και η mmo φιλοσοφία ταιριάζει απόλυτα στα Pokemon.

Μπείτε στην σελίδα του PokeMMO, και ξαναγυρίστε στα παιδικά σας χρόνια, κυνηγόντας πόκεμον. Αυτή τη φορά με παρέα!

papp0us

Γιος της Zelda. αδελφός του Cris Redfield, έχω συμμαχήσει με τον Solid για να κατατροπώσουμε τον Bowser, πριν φάει τη Lara. Με το Android στο ένα χέρι και το χειριστήριο του Xbox στο άλλο η νίκη είναι δική μου!