Ninja Gaiden 3 Razor’s Edge: Διαμελισμός και Ayane

Το Ninja Gaiden 3 είναι ένα απο τα Ports που θα έρθουν σύντομα στο Wii U, αλλα όπως και η πλειοψηφία των ports δεν θα είναι μια στεγνή μεταφορά, αλλα θα προσθέτει αρκετά στοιχεία για να δελεάσει τους παίκτες να προτιμήσουν την νέα έκδοση και την κονσόλα της Nintendo.

To ΝG3 στο Wii U κουβαλάει και τον υπότιτλο Razor’s Edge και εκτός απο τον Ryu στο παιχνίδι μπορείτε να διαλέξετε και την Ayane, του Dead Or Alive.

H Ayane θα έχει αποστολές που θα είναι αποκλειστικά διαθέσιμες για αυτή, ενώ θα υπάρχει και η δυνατότητα του Online Co-op αν βρεθεί κάποιος για να χειριστεί τον Ryu.

H μεγαλύτερη προσθήκη στο παιχνίδι είναι η προσθήκη του τεμαχισμού των αντιπάλων σας κατα τη διάρκεια της μάχης. Δεν είναι δυνατόν να είστε Ninja με 2 μέτρα σπαθι που κόβει τρίχες στα δύο, και να την βγάζουν καθαρή οι αντίπαλοί σας!

Το παιχνίδι έχει γίνει αρκετά brutal, αφού σε κάθε κατέβασμα του σπαθιού σας χέρια,πόδια, μισά σώματα , και άλλα τμήματα του ανθρώπινου σώματος εκτοξέυονται, ενώ η οθόνη σας πνίγεται στο αίμα!

Στο Trailer που ακολουθεί πρέπει να σκοτώνονται ένα χωριό αντίπαλοι, και ουτε ένας απο αυτούς δεν πρέπει να ξεφεύγει αρτιμελής.

Ρίξτε μια ματιά στο Trailer και πείτε μας τη γνώμη σας.

papp0us

Γιος της Zelda. αδελφός του Cris Redfield, έχω συμμαχήσει με τον Solid για να κατατροπώσουμε τον Bowser, πριν φάει τη Lara. Με το Android στο ένα χέρι και το χειριστήριο του Xbox στο άλλο η νίκη είναι δική μου!