Michael Pachter: Η Nintendo θα ρίξει την τιμή του Wii U μέσα στο 2013

Ο Michael Pachter επιστρέφει, με νέες προβλέψεις, αυτή τη φορά για το Wii U.
Σύμφωνα με τον διάσημο για τους δικόυς του λόγους, αναλυτή, η νέα κονσόλα της Nintendo θα προχωρήσει σε μείωση της τιμής του Wii U μέσα στο 2013.

Για αρχή πιστεύουμε οτι οι τιμές είναι λογικές για τους fan της Nintendo, αλλα η τιμολογιακή πολιτική θα πρέπει να αλλάξει σύντομα, αφού η τιμή είναι πολύ υψηλή σε σχέση με τον ανταγωνισμό.

Κατα την άποψη μας η κίνηση της Nintendo να ξεκινήσει την πώληση σε υψηλές τιμές ηταν σωστή, ωστε να μεγιστοποιήσει τα αρχικά κέρδη απο το πιστό κοινό της. Περιμένουμε περισσότερες απο 1 με 1,5 εκατομμύριο πωλήσει στην Αμερική, μέχρι το τέλος του έτους.

Οι πιστοί της Nintendo πιστευουμε οτι θα κρατήσουν ψηλά της πωλήσεις μέρι τις 31 Μαρτίου, που τελειώνει και το οικονομικό έτος, απο εκει και πέρα η Nintendo νομίζουμε οτι θα ρίξει τις τιμές.

Δεν περιμένουμε μείωση πριν απο το Καλοκαίρι του 2013. Τα χριστούγεννα του 2013 είναι μια πιο πιθανή περίοδος για μειωση της τιμής. Το μέγεθος της μείωσης θα έχει να κάνει σε σημαντικό βαθμό με τον ανταγωνισμό.”

Την ίδια ώρα που ο Pachter προβλέπει μειώσεις, το GAME χρεώνει 325 ευρώ για την απλή έκδοση, 385 ευρουλάκια για την Premium και 434 ευρώ για το Bundle με το ZombiU! Αρκετα τσιμπημένες οι τιμές

papp0us

Γιος της Zelda. αδελφός του Cris Redfield, έχω συμμαχήσει με τον Solid για να κατατροπώσουμε τον Bowser, πριν φάει τη Lara. Με το Android στο ένα χέρι και το χειριστήριο του Xbox στο άλλο η νίκη είναι δική μου!