Gaming Guinness Records 2013

Σήμερα έιδαν το φώς της ημέρα τα φετινά Ρεκόρ Guinness , και είμαστε σε θέση να σας παρουσιάσουμε μερικά απο αυτά που μας ενδιαφέρουν. Τα ρεκόρ που έχουν να κάνουν με το Gaming.

Περισσότερα High Scores σε παιχνίδι χορού.
Η Elizabeth “Kitty Mcscratch” Bollinger απο τις Ηνωμένες πολιτείες κατέχει τα περισσότερα high Scores στα Dance Central, Just Dance και Just Dance 2 απο οποιοδήποτε άλλο.
H kitty βλεπει το ονομά της στην πρώτη θέση σε περισσότερα απο 85 διαφορετικά τραγούδια, με το μεγαλύτερο σκορ της να είναι 423.793 στο Dance Central για το C’mon Ride it των Quad City Djs.

Ταχύτερος γύρος στο Mario Kart.
O Άγγλος Sami Cetin κατέχει το παγκόσμιο ρεκορ στην ολοκλήρωση του Mario Kart Circuit 1 στο πρώτο παιχνίδι της σειράς στο Super Nintendo. O Sami κατέχει το ρεκόρ και στην Pal και στην NTSC έκδοση με 58.34 δέυτερα και 56.46 δευτερόλεπτα αντίστοιχα
(Αυτό ψήνομαι να το δοκιμάσω)

Πιο ακριβή εμφάνιση σε διαφήμιση ηλεκτρονικου παιχνιδιού.
Η Hellen Mirren είχε λάβει 800.000 δολλάρια για να παρουσιαστεί σε μια σειρά  διαφημίσεων του Wii Fit. Εντάξει, η Nintendo θα τα’βγαλε τα σπασμένα!

Περισσότερες νίκες στο Street Fighter.
Και ήρθε η ώρα για τον άνθρωπο που θέλω να γίνω οταν μεγαλώσω :P. Ο Άγγλος Ryan Hart έχει κερδίσει περισσότερες απο 450 μάχες στο Street Fighter σε 13 διαφορετικές χώρες απο το 1998 μέχρι το 2011.
Επίσης κατέχει και το ρεκόρ με τις περισσότερες συνεχόμενες νίκες στο Street Fighter 4 στο οποίο ήταν ανίκητος για 169 συνεχόμενα παιχνίδια στο “Game” που διεξήχθει στην Αγλλία τον Μάρτιο του 2010.

Περισσοτερα οπλα σε ένα παιχνιδι.
Call Of Duty? Oblivion; οοοοοοοχιι BORDERLANDS! Το παιχνίδι της Gearbox δεν έχει 10 ούτε 100, ουτε κάν 1000. Έχει 17,750,000 διαφορετικά οπλα!

To Μεγαλύτερο VideoGame Controller
Ξέρω τι έρχεται στο μυαλό σας.. DreamCast. Αλλα όχι, το μεγαλύτερο Controller δημιουργήθηκε απο τον Ben Allen, με τη βοήθεια των Stephen van’t Hof και Michel Verhulst στην Ολλανδία και πρόκειτε ένα πλήρως λειτουργικό Controller για NES με διαστάσεις 366cm x 159cm x 51cm. Με λίγα λόγια πρόκειτε για 30 φορές μεγαλύτερο απο το κανονικό πληκτρολόγιο του NES .

Αυτά και άλλα πολλά είναι στα Ρεκορ Guinness του 2013. Περισσότερα μπορείτε να διαβάσετε εδώ,

papp0us

Γιος της Zelda. αδελφός του Cris Redfield, έχω συμμαχήσει με τον Solid για να κατατροπώσουμε τον Bowser, πριν φάει τη Lara. Με το Android στο ένα χέρι και το χειριστήριο του Xbox στο άλλο η νίκη είναι δική μου!