Final Fantasy με το κιλό! 25th Anniversary Ultimate Box

Για όσους δεν το ξέρετε, η αγαπητή μου σειρά Final Fantasy έκλεισε αισίως τα 25 χρόνια(οπως και η επίσης αγαπητή μου The Legend Of Zelda) Η Square λοιπόν αποφάσισε να κυκλοφορήσει ένα πακέτο για να γιορτάσει το χαρμόσυνο αυτό γεγονός.

Και οταν λέμε πακέτο.. εννοούμεεεε μεγάλο πακέτο! Πολύ μεγάλο πακέτο. Για την ακρίβεια μιλάμε για το Anniversary Ultimate Box! Το Ultimate πακέτο λοιπόν περιλαμβάνει, όχι ένα, ούτε δύο, ουτέ καν 10, αλλα 13 διαφορετικά Final Fantasy παιχνίδια, και για τις 4 κονσόλες της Sony.

Πιο αναλυτικά μέσα στο κουτάκι θα βρείτε τα:

Final Fantasy (PS1)
Final Fantasy II (PS1)
Final Fantasy III (PSP)
Final Fantasy IV (PS1)
Final Fantasy V (PS1)
Final Fantasy VI (PS1)
Final Fantasy VII International (PS1)
Final Fantasy VIII (PS1)
Final Fantasy IX (PS1)
Final Fantasy X (PS2)
Final Fantasy XI Vana Del Collection (PS2)
Final Fantasy XII (PS2)
Final Fantasy XIII (PS3)

Αυτά όμως ευτυχώς φάνηκε οτι δε γέμιζαν το κουτί, οπότε η Square στρίμωξε και άλλο υλικό μέσα.

Μέσα στο κουτί θα βρείτε επίσης : Ένα anniversary video για τα 25 χρόνια, ένα art book “Crystal Artworks, μια συλλογή απο τη μουσική της σειράς σε 2 δισκάκια, και ένας κωδικός για να αποκτήσετε τα σκουλαρίκια Mogu Mogu στο Final Fantasy XIV.

Στην Ιαπωνία το πακέτο θα είναι διαθέσιμο μέσω του Online καταστήματος της Square τον Δεκέμβριο. Για Ευρώπη δεν έχει ακουστεί τίποτα επίσημο ακόμα, αλλα δύσκολα θα μας αφήσουν στην απ’έξω.

Βέβαια ίσως να αποφασίσουμε να μείνουμε μόνοι μας στην απ’έξω αφου οι Ιάπωνες φίλοι μας θα πρέπει να ξοδεψουν 35.000yen για να το αγοράσουν. Για να σας γλιτώσω απο τα κομπιουτεράκια, μιλάμε για περίπου 350 ευρώ!

papp0us

Γιος της Zelda. αδελφός του Cris Redfield, έχω συμμαχήσει με τον Solid για να κατατροπώσουμε τον Bowser, πριν φάει τη Lara. Με το Android στο ένα χέρι και το χειριστήριο του Xbox στο άλλο η νίκη είναι δική μου!