Υπογραφές για την απελευθέρωση των δύο μελών της, μαζεύει η Bohemia Interactive

Τα δύο μέλη της Bohemia Interactive που συλλήφθηκαν πρίν απο μια εβδομάδα σχεδόν, βρίσκονται ακόμα πίσω απο τα κάγκελα, και η Bohemia ζητάει τη βοήθειά μας για να ελευθερωθούν.

Το δίδυμο, πιάστηκε στις δαγκάνες της δικαιοσύνης, και κατηγορείτε οτι φωτογράφισε στρατιωτικές εγκαταστάσεις, στη Λήμνο, με αποτέλεσμα να είναι ύποπτοι κατασκοπείας, με την ποινή που δύναται να καταδικαστούν να ξεπερνάει τα 20 χρόνια!

Σήμερα το πρωι η παραγωγός εταιρία έστειλε επιστολή σε αρκετά μεγάλα Gaming Sites για μια προσπάθεια που γίνεται , ωστε να μαζευτούν υπογραφές και να αφεθούν ελεύθεροι οι δύο άντρες.

“Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε, αν δεν το ξέρετε ήδη, οτι υπάρχει ένα site, για τους Ivan Buchta και Martin Pezlar , το HelpIvanMartin.org . Στο Site μπορείτε να βρείτε πληροφορίες για τη σύλληψη τους, ειδήσεις σχετικά με το θέμα, αλλα και μια online αίτηση υπογραφών, για να αφεθούν ελεύθεροι.

Εντάξει, τώρα δεν μπορώ να πώ οτι τους λυπάμαι κιόλας, αν πράγματι φωτογράφισαν στρατιωτικές εγκαταστάσεις, για οποιδήποτε λόγο συνέβει αυτό. Αν εγώ ταξίδευα στην Τσεχία και φωτογράφιζα τα στρατόπεδα φαντάζομαι δε θα είχα διαφορετική αντιμετώπιση. Απο την άλλη 20 χρόνια φυλακή, δεν είναι οτι καλύτερο. Ελπίζω να βρεθεί μια πιο διπλωματική λύση.

papp0us

Γιος της Zelda. αδελφός του Cris Redfield, έχω συμμαχήσει με τον Solid για να κατατροπώσουμε τον Bowser, πριν φάει τη Lara. Με το Android στο ένα χέρι και το χειριστήριο του Xbox στο άλλο η νίκη είναι δική μου!