Το Wizardry Online έρχεται Ευρώπη.

Το Wizardry Online, έκανε επιτέλους το άλμα προς την ήπειρο μας, και απο σήμερα είναι ανοικτά τα Registrations για την ανοιχτή Beta του παιχνιδιού.
Το παιχνίδι ξεκίνησε πέρσι στην Ιαπωνία, με αρκετή επιτυχία, αλλα και με τη ταμπέλα του “πιο δύσκολου MMO” κυρίως λόγο του Permadeath.

Οσοι δεν γνωρίζεται τι εστί permadeath, επιτρέψτε μου να σας εξηγήσω. Αν σας σκοτώσει το Slime lvl 1 οταν ξεκινήσετε το παιχνίδι… αυτό ηταν. Game Over, ταφόπλακα, η μαμά του ήρωά σας φτιάχνει κόλυβα, και εσείς πάτε στο Character Creation screen για να φτιάξετε τον νέο σας χαρακτήρα. Μέχρι να πεθάνει και αυτός!

Βέβαια το Wizardry σας δίνει ένα χρονικό περιθώριο απο τη στιγμή του θανατου σας, για να περιηγηθείτε στον κόσμο του παιχνιδιού με το πνεύμα σας, και να βρείτε συγκεκριμένα αγαλματάκια που θα σας επιτρέψουν να επιστρέψετε στο σώμα σας. Αν δεν τα καταφέρετε.. PERMADEATH! Έτσι για να ξέρετε, η προσπάθεια αυτή γίνετε όλο και πιο δύσκολη όσο ανεβαίνεται σε lvl

Και αν αυτό δε σας φαίνεται αρκετό, να σας πω οτι όση ώρα περιφέρεστε εσείς σαν τον Casper και προσπαθείτε να βρείτε τον τρόπο να αναστηθείτε, τα αντικείμενα σας γίνονται ένα ωραιότατο loot για τους υπόλοιπους παίκτες. Τρέλα ε;

Στο κατάστημα του παιχνιδιού βέβαια, υπάρχουν αντικείμενα για να αποφύγετε το looting αλλα και το permadeath, με μια μικρή λεπτομέρεια. Θα πρέπει να τα πληρώσετε με real Money. Ευρουλάκια δηλαδή.

Το Wizardry Online έχει οπως είναι λογικό και PvP σύστημα μάχης, το οποίο σε αυτή εδώ την περίπτωση είναι πιο… εντυπωσιακό, αφού θα είναι σαν τις μάχες στο Highlander. It can be only one, αφού οποιος χάσει, χάνει χαρακτήρα και items. Να εύχεστε να είστε ο Mcloud της περίπτωσης! Οπως είναι φυσικό στο PvP υπάρχει περιορισμός στα Level για το ποιο μπορεί να εμπλακούν σε μάχη pvp ωστε να μην μπορεί να σας την πέσει κάποιος με 20 και 30 lvl περισσότερα.

Το να το παίξετε και Assasins όμως και να καθαρίζεται τον κόσμο του παιχνιδιού απο τους υπόλοιπους παίκτες δεν είναι και οτι καλύτερο. Αν σκοτώσετε πολλούς το ονοματάκι σας θα κοκκινίσει, θα φάτε ban απο όλα τα μαγαζιά στις πόλεις και θα δίνεται αμοιβή για να σας καθαρίσουν. Το μόνο θετικό στο να γίνεται τομάρι και να σας κυνηγάνε και οι πέτρες είναι οτι οταν θεωρηθείτε εγκληματίας, θα αποκτήσετε πρόσβαση στα Slums, μια περιοχή που πάνε μόνο εγκληματίες και περιέχει και μια μαύρη αγορά που θα σας βοηθήσει.

Το παιχνίδι περιέχει 5 Races(Human, Elf, Gnome, Pokuru,Dwarf) και 4 Classes (fighter, Priest,mage,thief) καμία έκπληξη εδώ.

Εδώ μπορείτε να γραφείτε για την Beta που τρέχει ήδη/

Τελικά απο είδηση το έκανα preview.. Oh Well! Πάρτε και ένα trailer!

papp0us

Γιος της Zelda. αδελφός του Cris Redfield, έχω συμμαχήσει με τον Solid για να κατατροπώσουμε τον Bowser, πριν φάει τη Lara. Με το Android στο ένα χέρι και το χειριστήριο του Xbox στο άλλο η νίκη είναι δική μου!