Το πρώτο Trailer του Dead Island : Riptide είναι εδώ!

Debut trailer για το Dead Island : Riptide δημοσίευσε η Deep Silver, και μας συστήνει τα ζόμπι που επιστρέφουν… στο νησί.

Το Trailer δείχνει την γλυκιά και ρομαντική ιστορία ενός νεαρού ζευγαριού, που σκάει με τη βοήθεια φιάλων υγραερίου μέσα σε ένα γιότ περικυκλωμένο απο ζόμπι(ναί, εννοώ κάθε λέξη που έγραψα!)

Μαζί με το trailer η Deep Silver είχε και μερικά λόγια να πεί:
Τρομερές καταιγίδες έχουν πλήξει το νησί Palanai στο αρχιπέλαγος του Banoi, με τα νερά που φουσκωσαν να έχουν προκαλέσει απίστευτες πλημμύρες. Εξαιτίας του καιρού, και της έντονης παρουσίας των Zombies, η αποστολή διάσωσης των κατοίκων μοιάζει αδύνατη. Οι ελπίδες των εναπομένοντων ζωντανών ανθρώπων μοιάζουν χαμένες.”

Με ένα νέο χαρακτήρα, νέα Skills, περισσότερα multiplayer κόλπα και νέες αποστολές “Hub Defence”, το Sequel του παιχνιδιού, θα έρθει στο Xbox 360, PS3, και PC κάπου μέσα στο 2013.

ZombieSUIT UP!

papp0us

Γιος της Zelda. αδελφός του Cris Redfield, έχω συμμαχήσει με τον Solid για να κατατροπώσουμε τον Bowser, πριν φάει τη Lara. Με το Android στο ένα χέρι και το χειριστήριο του Xbox στο άλλο η νίκη είναι δική μου!