Τα ηλεκτρονικά παιχνίδια είναι η πιο εκλεπτυσμένη και πολύπλοκη μορφή Software που υπάρχει στις μέρες μας

Ο Lead Designer του Total War:Rome 2 εκθείασε τα Videogames στο σύνολό τους, και μάλιστα χρησιμοποίησε εντυπωσιακα νούμερα απο το νέο Total War για να επιβεβαώσει τους ισχυρισμούς του.

Ένα Video Game, κάθε video game, είναι κάτι το εκπληκτικό” δήλωσε ο James Russell κατα τη διάρκεια του Eurogamer Expo.

“Τα ηλεκτρονικά παιχνίδια είναι χωρίς συζήτηση η πιο εκλεπτυσμένη και πολύπλοκη μορφή Software που υπάρχει στις μέρες μας.

To Rome 2 έχει περισσότερες απο 3 εκατομμύρια γραμμές κώδικα! 3 εκατομμύρια! Αν τις βάλεις τη μία πάνω στην άλλη θα είναι 5 φορές το ύψος του Everest!

Και αυτό είναι μόνο ο κώδικας, ο οποίος δεν κάνει τίποτα δίχως προσθήκες.

Οι χαρακτήρες στο Empire Total War ήταν φτιαγμένοι απο 2000 πολύγωνα. Στο Shogun 2 απο 4000 εως 5000 πολύγονα. Στο Rome 2 ο αριθμός πολυγώνων για τους χαρακτήρες έφτασε τις 7000!

Ακόμα και τα βλήματα του πυροβολικού στο Rome 2 έχουν περισσότερα πολύγωνα απο τους χαρακτήρες του πρώτου Total War : Rome.

Στο Rome 2 οι στρατιώτες έχουν 45 διαφορετικά κινούμενα μέρη με 4000 διαφορετικά animations. Στο Shogun 2 χρησιμοποιήθηκαν δύο ηθοποιοί τους οποίους κατέγραφαν 16 κάμερες. Για το Rome 2 η Creative Assembly χρησιμοποίησε καινούργιες εγκαταστάσεις, απο τις καλύτερες της ευρώπης, με 46 κάμερες που έχουν τη δυνατότητα να καταγράφουν μέχρι και πέντε διαφορετικούς ηθοποιούς συγχρόνως!

Ακόμα και ο ήχος στο παιχνίδι όμως είναι εξαιρετικά προσεγμένος.

Στο Rome 2 υπάρχουν 3000 ήχοι κίνησης και 2000 ήχοι σύγκρουσης, ενώ για ομιλία χρησιμοποιούνται περισσότεροι απο 100 ηθοποιοί για να εκφωνίσουν τις σχεδόν 500.000 λέξεις που ακούγονται in game. Και όλα αυτά μόνο στην Αγγλική έκδοση του παιχνιδιού.
Αν μη τι άλλο το νέο Total War είναι μια εντυπωσιακή παραγωγή, και ένα εξαιρετικό δείγμα της πολυπλοκότητας των Videogames.

Επι τις ευκαιρίας το ερχόμενο σαββατοκύριακο, η Sega έχει προσφορές για τα Total War.  Mπορείτε να αγοράσετε μέσω του Steam το Rome: Total War για ένα ευρώ! (μόνο το Σάββατο)

Επίσης θα είναι διαθέσιμο και το Total War: Master Collection με 7 διαφορετικά Total War μεταξύ των οποίων και τα πρόσφατα Shogun 2, Fall of the Samurai και Total War Battles για 34 ευρώ. Όσοι αγοράσετε το πακέτο θα λάβετε δώρο τα Team Fortress 2 και Spiral Knights

papp0us

Γιος της Zelda. αδελφός του Cris Redfield, έχω συμμαχήσει με τον Solid για να κατατροπώσουμε τον Bowser, πριν φάει τη Lara. Με το Android στο ένα χέρι και το χειριστήριο του Xbox στο άλλο η νίκη είναι δική μου!