Τέλος το Always Online DRM της Ubisoft για τα PC games

Τέλος στο ενοχλητικό Always On DRM της Ubisoft απο εδώ και στο εξής. Η εταιρία είχε εφαρμόσει ένα (λάθος οπως φάνηκε στο τέλος) σύστημα ελέγχου γνησιότητας για τα παιχνίδια της στο PC, το οποίο απαιτουσε τον παίκτη να είναι συνεχώς συνδεδεμένος στο διαδίκτυο όση ώρα έπαιζε.

Σύμφωνα με τον διευθυντή στης Ubisoft στον τομέα των Online Games,Stephanie Perlotti, η εταιρία έχει αρχίσει να αποβάλλει αυτή τη τεχνική απο τον περασμένο Ιούνιο

Ακούσαμε το feedback και απο τον Ιούνιο του 2011 η πολιτική μας για ολα τα PC games, είναι να γίνεται μονάχα μια φορά Activation online, κατα τη διάρκεια της εγκατάστασης του παιχνιδιού, και απο εκει και πέρα να παίζεται ελεύθερα offline.

 

Να θυμήσω για όσους δεν το βρήκαν μπροστά τους, οτι με το εν λόγω έλεγχο, αν η σύνδεση σας έπεφτε έστω για ένα δευτερόλεπτο, ή οι Servers αντιμετώπιζαν πρόβλημα τότε το παιχνίδι έκλεινε χωρίς να σας δώσει τη δυνατότητα να κάνετε Save. Απο εδώ και στο εξής λοιπον το Always On δεν πρόκειται να ξαναεμφανιστεί στα PC μας, για τα παιχνίδια τους Ubisoft, περιελαμβανομένου και του Assasin’s Creed 3.

 

Και μόλις ένα χρόνο πίσω η Ubisoft δήλωνε οτι το Always On DRM ήταν μια επιτυχημένη στρατηγική για την καταπολέμηση της πειρατείας!

papp0us

Γιος της Zelda. αδελφός του Cris Redfield, έχω συμμαχήσει με τον Solid για να κατατροπώσουμε τον Bowser, πριν φάει τη Lara. Με το Android στο ένα χέρι και το χειριστήριο του Xbox στο άλλο η νίκη είναι δική μου!