Στις 8 Δεκεμβρίου το Wii U στην Ιαπωνία

Στις 8 Δεκεμβρίου θα κυκλοφορήσει τελικά το WiiU στην Ιαπωνία οπως ανακοίνωσε ο Satoru Iwata σε σημερινη του δήλωση. Μάλιστα η κονσόλα θα έρθει σε δυο διαφορετικές εκδόσεις, μια οικονομική, και μια Full για να ικανοποιήσει ολες τις τσέπες. Επίσης θα είναι διαθέσιμο σε δύο διαφορετικά χρώματα. Λευκό(η βασική έκδοση) και μαύρο ( η premium)

Η Βασική έκδοση του WiiU θα στοιχίζει περίπου 260 ευρώ και θα έχει ενσωματωμένη μνήμη flash 8GB

Η premium έκδοση του Wii U θα στοιχίζει 315 ευρώ αλλα θα παρέχει μνήμη 32gb καθώς και μια premium συνδρομη για το Nintendo Network.
Μέσω του Nintendo Network θα μπορείτε να ψωνίζεται απο το Wii Eshop με 10% έκπτωση και δε θα είναι δυνατη με άλλο τρόπο η πρόσβαση στην υπηρεσία, τουλάχιστον μέχρι το τέλος του 2014.

Μέσα στη συσκευασία θα υπάρχει η κονσόλα, ένα Gamepad, καλώδια τροφοδοσίας και φόρτισης του Gamepad ενώ δωρεάν τελικά θα παρέχεται και το καλώδιο HDMI. Όσοι προτιμήσουν την Premium έκδοση ua πάρουν και απο ένα Wii U Console Stand, Wii U Gamepad Charging Dock και Wii U Gamepad Stand, τα οποία αν θέλουν θα μπορούν να αγοράσουν και οι υπόλοιποι ξεχωριστά.

Κάθε ξεχωριστό Gamepad θα στοιχίζει 134 ευρώ. Τσουχτερή τιμή, αλλα για την ώρα δεν έχουν ανακοινωθεί παιχνίδια που θα υποστηρίζουν περισσότερα απο ένα Tablet Gamepads. To Pro Controller(απλο controller που θυμίζει αυτό του Xbox) θα πωλείτε έναντι 50 ευρώ.

Απο πλευράς παιχνιδιών, τα Super Mario Bros U και Nintendo Land θα είναι διαθέσιμα απο την πρώτη μέρα κυκλοφορίας σε Digital έκδοση αλλα και σε retail πακέτα.

Οι ανακοινώσεις για τις Ευρωπαικές χώρες θα γίνουν κατα τις 5 το απόγευμα . Μείνετε συντονισμένοι στο Xgamers.gr για να μάθετε τα πάντα

papp0us

Γιος της Zelda. αδελφός του Cris Redfield, έχω συμμαχήσει με τον Solid για να κατατροπώσουμε τον Bowser, πριν φάει τη Lara. Με το Android στο ένα χέρι και το χειριστήριο του Xbox στο άλλο η νίκη είναι δική μου!