Στις 2 Νοεμβρίου θα κυκλοφορήσει το Football Manager 2013.

Σηκωθείτε απο κρεβάτια, ντιβάνια, καρέκλες, καναπέδες,κουνιστές πολυθρόνες, σκαμπό, και καρέκλες με ροδάκια, φορέστε το κασκόλ της αγαπημένης σας ομάδας(ή την φανέλα τελοσπάντων μη σκάσετε κιόλας) και ετοιμαστείτε να την οδηγήσετε στη Δόξα! Το Football manager 2013 προσγειώνεται στους υπολογιστές μας στις 2 Νοεμβρίου.

Παράλληλα όσοι προ-παραγγείλετε το παιχνίδι από τους διανομείς που είναι διαθέσιμο (μεταξύ των οποίων και το Steam )
θα έχετε την ευκαιρία να πάρετε μέρος στο Beta που θα ξεκινήσει αρκετά νωρίτερα από την κυκλοφορία του παιχνιδιού.

Όσοι λάβουν μέρος στη Beta θα έχουν πρόσβαση στα περισσότερα από τα χαρακτηριστικά του νέου παιχνιδιού μεταξύ των οποίων και τα Challenges. Το beta κομμάτι του παιχνιδιού θα παραμείνει ανοιχτό μέχρι τις 5 Νοεμβρίου οπότε θα πάψει και να λειτουργεί.Τα Saves σας από αυτό θα είναι απόλυτα συμβατά με το κανονικό παιχνίδι

Οι οπαδοί μας είναι πολύ καλοί στο να μας δίνουν να καταλάβουμε τι θέλουν, και το βασικό που μας ζητάνε συνεχώς είναι μια ημερομηνία κυκλοφορίας νωρίτερα του κανονικού.” Δήλωσε ο Διευθυντής της Sport Interactive, Miles Jacobson.

Δυστυχώς δεν έχουμε τη δυνατότητα να τους προσφέρουμε αυτό ακριβώς που θέλουν, για αυτό χρησιμοποιούμε τη Beta, ως την καλύτερη εναλλακτική που έχουμε. Ένα πλήρες Football Manager, δύο εβδομάδες πριν την κυκλοφορία του παιχνιδιού.”

Στις 2 Νοεμβρίου λοιπόν η AEK θα ξαναβρεί τη χαμένη της αίγλη.. στα ικανά μου χέρια!

papp0us

Γιος της Zelda. αδελφός του Cris Redfield, έχω συμμαχήσει με τον Solid για να κατατροπώσουμε τον Bowser, πριν φάει τη Lara. Με το Android στο ένα χέρι και το χειριστήριο του Xbox στο άλλο η νίκη είναι δική μου!