Σε Ευρώπη και Αμερική θα φέρει η NCsoft το Blade & Soul

H NCsoft ετοιμάζεται να μεταφέρει το Κορεάτικο MMO, Blade & Soul στα μέρη μας, οπως ανακοίνωσε εχθές.

Το παιχνίδι ανέβηκε στους Server της εταιρίας φέτος τον Ιούνιο, αποκλειστικά για την κορέα, και ο φανταστικός του κόσμος βασίζεται στις Ασιατικές πολεμικές τέχνες.

O mangaka Hyund Tae kim γνωστός απο τα παιχνίδια Magna Carta, είναι υπευθυνος τόσο για το σχεδιασμό του παιχνιδιού, όσο και για στοιχεία του Gameplay όπως το Customisation του χαρακτήρα.

Το παιχνίδι θα είναι κατα βάση PvE, ενώ όσοι θέλουν να πάρουν μέρος σε PvP μάχες θα πρέπει πρώτα να διαλέξουν μια Φατρία.

Υπάρχουν 4 φυλές στο παιχνίδι με 6 Classes Assassin, Blademaster, Destroyer, Force Master, Kung Fu Master και Summoner.

O παραγωγός του παιχνιδιού μας υποσχέθηκε οτι: “Το Blade & Soul δε θα ξεμείνει ποτέ απο υλικό που θα κρατάει τους παίκτες σε εγρήγορση στο παιχνίδι. Δεν πρόκειτε για ένα επαναλαμβανόμενο grindfest.”

 

Στην Beta του παιχνιδιού πήραν μέρος 150.000 άτομα, ενώ μέχρι τώρα υπάρχουν 230.000 ενεργούς παίκτες.

Για την ώρα δεν υπάρχει επίσημη ημερομηνία για την κυκλοφορία του παιχνιδιού στην Ευρώπη, αλλα υπάρχει ένα site στα αγγλικά αν θέλετε περισσότερες πληροφορίες.

Ρίξτε και μια ματιά στο Trailer. Για τα μάτια της Assasin βρήκα το MMO που επιτέλους θα ξεκινήσω!!

http://www.youtube.com/watch?v=4HnvCTe4_Mc

papp0us

Γιος της Zelda. αδελφός του Cris Redfield, έχω συμμαχήσει με τον Solid για να κατατροπώσουμε τον Bowser, πριν φάει τη Lara. Με το Android στο ένα χέρι και το χειριστήριο του Xbox στο άλλο η νίκη είναι δική μου!