Πήρε τα δικαιώματα του Metro 2033 για ταινία η MGM Studios

Οι ταινίες που προέρχονται από παιχνίδια, συνήθως είναι κάτω του μετριού, σε κάποιον έξω από το χορό, και τραγικές για τους φαν  του παιχνιδιού. Οι ταινίες που προέρχονται από βιβλία, είναι συνήθως καλές μεταφορές, που αφήνουν πάντα μια πικράδα αφού «δεν γίνεται να μεταφερθεί το βιβλίο σε ταινία»

Ετοιμαστείτε λοιπόν (ακούγονται τρομπέτες στο βάθος) για την ταινία που θα μεταφερθεί από παιχνίδι, το οποίο βασίστηκε σε βιβλίο!!!

H MGM Studios , πήρε τα δικαιώματα για να δημιουργήσει μια ταινία βασισμένη στον κόσμο του Metro 2033, μια νουβέλα επιστημονικής φαντασίας του Dmitri Glukhonsky η οποία το περασμένο έτος ήρθε στις κονσόλες και στους υπολογιστές μας, υπο τη μορφή του FPS και αποτέλεσε μια απο τις θετικές εκπλήξεις της χρονιάς.

Παραγωγός της ταινίας θα είναι ο Mark Johnson, γνωστός από τη σειρά ταινιών, Chronicles Of Narnia, ενώ το σενάριο θα γράψει ο φρέσκος στο χώρο, F. Scott Frazier. Πρωταγωνιστές και λοιπές πληροφορίες δεν υπάρχουν ακόμα.

Εδώ να σας θυμίσω ότι για το παιχνίδι έρχεται σύντομα και Sequel, το Metro: Last Light, το οποίο θα κυκλοφορήσει στις αρχές του 2013 για PC, Xbox 360 και PS3.

Σενάριο; Καλό, ατμόσφαιρα; Εκπληκτική. Βιβλίο και παιχνίδι έχουν πολύ καλές βάσεις.. GO MGM!

papp0us

Γιος της Zelda. αδελφός του Cris Redfield, έχω συμμαχήσει με τον Solid για να κατατροπώσουμε τον Bowser, πριν φάει τη Lara. Με το Android στο ένα χέρι και το χειριστήριο του Xbox στο άλλο η νίκη είναι δική μου!