Νέο trailer για το Hitman : Absolution

Νέο Trailer για το Hitman: Absolution με υπότιτλο “Τools Of Trade” δημοσίευσε η Square Enix, λίγους μήνες πριν την επίσημη κυκλοφορία του παιχνιδιου.

Στο νέο Trailer περιγράφεται η δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε πολλά απο τα αντικείμενα του περιβάλλοντος για να σας βοηθήσουν να σκοτώσετε τα θύματα σας. Εκτός απο τα συνηθισμένα όπλα και μαχαίρια, μπορείτε να ξεκάνετε κόσμο, με κατσαβίδια, λοστούς, κούπες καφέ(ΛΟΛ!) μέχρι και βεντούζες! Μάλιστα στο trailer μπορείτε να δείτε τον Agent 47 να στέλνει στα θυμαράκια κάποιον κοπανόντας τον με ένα δοχείο βενζίνης!

Επίσης στο βίντεο τονίζεται η ευχέρεια επιλογών σας για να φτάσετε στο στόχο σας: “Whether you’re a perfect assassin, a brutal maniac, or a bit of both, we’ve got all the tools you need”. Στα λόγια καλά είναι, μακάρι να το δούμε και στην πράξη.

Το νέο Hitman αναμένεται στις 20 Νοεμβρίου.

papp0us

Γιος της Zelda. αδελφός του Cris Redfield, έχω συμμαχήσει με τον Solid για να κατατροπώσουμε τον Bowser, πριν φάει τη Lara. Με το Android στο ένα χέρι και το χειριστήριο του Xbox στο άλλο η νίκη είναι δική μου!