Επίσημη ανακοίνωση του Dragon Age 3 : Inquisition απο την Bioware

Dragon Age 3 inquisitionΠριν απο λίγα λεπτα΄η Bioware ανακοίνωσε επίσημα το Dragon Age 3 : Inquisition.

Το παιχνίδι βρίσκεται σε διαδικασία ανάπτυξης για κάτι περισσότερο απο δύο χρόνια, με το μεγάλο ποσοστό της δουλειάς να έγινε όμως τους τελευταίους 18 μήνες σύμφωνα με τον παραγωγό του παιχνιδιού Mark Darrah.

H ομάδα πίσω απο το νέο Dragon Age, θα είναι η ίδια που ανέπτυξε τα Dragon Age Origins, και Dragon Age 2, ενώ θα βασιστούς στην Frostbite 2, για να μας προσφέρουν έναν “εκτενέστερο κόσμο, καλύτερα γραφικά, μεγαλύτερη επίδραση απο τις επιλογές του παίκτη, και αρκετό Customisation.

H επίσημη ανακοίνωση του κ. Darrah αναφέρει.
[quote]Είμαι στην ευχάριστη θέση να επιβεβαιώσω, οτι δουλεύουμε πάνω στο επόμενο παιχνίδι Dragon Age. Δεν πρόκειται για πολύ μεγάλη έκπληξη για του περισσότερους απο εσάς, και το ξέρω. Δουλεύουμε  για κάτι περισσότερο απο δύο χρόνια, με το μεγάλο ποσοστό της δουλειάς να έγινε όμως τους τελευταίους 18 μήνες.

Κομμάτι της προσπάθειας μας περιλάμβανει και εσάς, τους υποστηρικτές μας, και το feedback που μας προσφέρατε απο τα Dragon Age Origins, και Dragon Age 2 μαζί με τα DLC τους. Επισκευθήκαμε κοινότητες, διαβάσαμε reviews και παρευρεθήκαμε σε events για να έχουμε συζήτηση πρόσωπο με πρόσωπο με τους παθιασμένους φίλους μας. Ακούμε προσεκτικά και θα συνεχίσουμε να ακούμε.

Πρόσφατα είπα οτι δε θέλω να μιλήσω για το Dragon Age III μέχρι να έχουμε κάτι να δείξουμε. Θα συνεχίσω με αυτό το πλάνο και δε θα σας αποκαλύψω πολλά σήμερα. Υπάρχουν αρκετά που θέλω να μοιραστώ μαζί σας, αλλα θέλω να το κάνω οταν ο χρόνος είναι σωστός, και κάτι τέτοιο απαιτεί λίγο ακόμα χρόνο.[/quote]

Ελπίζουμε λοιπόν, το νέο Dragon Age ΙΙΙ να κάνει ντεμπούτο στο Tokyo Gaming Show, εστω και με ένα Trailer. Δεν υπήρξε αναφορά για το ποιες πλατφόρμες θα φιλοξενήσουν το νέο Dragon Age, αλλα σύμφωνα με τη Square Enix το παιχνίδι αναμένεται προς το τέλος του 2013, πράγμα που σημαίνει οτι πρόκειτε μάλλον παιχνίδι για τις κονσόλες της υπάρχουσας γενιάς

Πηγή: http://dragonage.bioware.com/inquisition/

papp0us

Γιος της Zelda. αδελφός του Cris Redfield, έχω συμμαχήσει με τον Solid για να κατατροπώσουμε τον Bowser, πριν φάει τη Lara. Με το Android στο ένα χέρι και το χειριστήριο του Xbox στο άλλο η νίκη είναι δική μου!