Ήδη στα καταστήματα το Resident Evil 6!

Τι και αν η κυκλοφορία του Resident Evil 6 απέχει κάτι περισσότερο από έναν μήνα; Κάποιοι καταστηματάρχες στην Πολωνία έχουν βάλει ήδη το παιχνίδι για πώληση, με ήδη αρκετούς να έχουν τσιμπήσεις τις πρώτες κόπιες του πολυαναμενομένου παιχνιδιού. Περισσότερα μπορείτε να διαβάσετε εδώ, αλλά και να δείτε φωτογραφίες (και ένα gameplay βίντεο, που είναι θέμα χρόνου να κατεβεί από το Youtube) από το παιχνίδι. Όλα τα διαθέσιμα αντίτυπα έκαναν φτερά σε λίγη ώρα, ενώ πολλοί αυτή τη στιγμή σφάζουν ζόμπια®, ενώ εμείς πρέπει να περιμένουμε μέχρι τον Οκτώβριο!

Ας ελπίσουμε πως το Resident Evil 6 δεν θα είναι και αυτό ένα από τα παιχνίδια που θα πέσουν θύματα πειρατείας πριν καν κυκλοφορήσουν επισήμως. Και ας ελπίσουμε ότι θα είναι πιο αξιόλογο από το.. Operation Raccoon City!

Νίκος Μπούγας

Γεια σας! Ονομάζομαι Νίκος Μπούγας, γνωστός εδώ μέσα σαν Scof. Είμαι ο εμπνευστής και δημιουργός του XGamers και γενικά αυτός που βάζει την τάξη στα ρεμάλια που θέλουν να αποκαλούνται συντάκτες.. Στον ελεύθερό μου χρόνο πίνω τζιν τονικ.