EA: Σε ένα χρόνο νέες κονσόλες

Τρία με πέντε καινούρια IPs ετοιμάζει η EA για την επόμενη γενιά κονσόλων, δηλώνει με χαρά και ξενοιασιά ο πρόεδρος ΕΑ Labels, Frank Gibeau. Ο Gibeau αναφέρει ότι οι νέες κονσόλες σε έναν χρόνο θα βρίσκονται στα ράφια των καταστημάτων. Αυτό που προέκυπτε από τα συμφραζόμενα, πλέον είναι σχεδόν σίγουρο.

Πολλές εταιρίες, έχουν αρχίσει ήδη την ανάπτυξη παιχνιδιών επόμενης γενιάς, συμπεριλαμβανομένου 1st party developers των Sony και Microsoft. Ταυτόχρονα, ανεξάρτητα studios έχουν ξεκινήσει τις προετοιμασίες, όπως η Remedy και η Infinity Ward, των οποίων τα παιχνίδια θα δούμε λογικά του χρόνου.

Η E3 2012 αναμένεται να είναι εκρηκτική, ειδικά αν και οι δύο εταιρίες (Sony και Microsoft, αφού η Nintendo λανσάρει το Wii U στους επόμενους μήνες) κάνουν ανακοίνωση νέας κονσόλας.

Νίκος Μπούγας

Γεια σας! Ονομάζομαι Νίκος Μπούγας, γνωστός εδώ μέσα σαν Scof. Είμαι ο εμπνευστής και δημιουργός του XGamers και γενικά αυτός που βάζει την τάξη στα ρεμάλια που θέλουν να αποκαλούνται συντάκτες.. Στον ελεύθερό μου χρόνο πίνω τζιν τονικ.