App Lock

Σίγουρα οι περισσότεροι απο εσάς(εμάς) έχουμε εφαρμογες στο Android μας που δε θέλουμε να έχει πρόσβαση ο καθένας.

Σήμερα σας έχω μια αρκετά καλή λύση να κρατήσετε μακρια τους περίεργους, και να διατηρήσετε τα προσωπικά σας δεδομένα  ασφαλή.Το όνομα αυτού: App Lock(καλό ε;)

Την πρώτη φορά που θα ανοίξετε το App Lock η εφαρμογή θα σας ζητήσει έναν κωδικό ή ένα Pattern για να κλειδώσει της εφαρμογές που θα διαλέξετε. Καλύτερα κατα τη γνώμη μου να χρησιμοποιήσετε την επιλογή του Pattern η οποία είναι με διαφορά πιο ασφαλής, και αρκετά δύσκολο να το ξεχάσετε.

Στην βασική οθόνη της εφαρμογής, υπάρχει μια λίστα με όλες τις εφαρμογές που έχετε εγκατεστημένες στη συσκευή σας. Οσες θέλετε να προστατευθούν απο το App Lock θα πρέπει να ενεργοποιήσετε το Lock απο το κουμπάκι που βρισκετε στα δεξια τους.Αν θέλετε υπάρχει και επιλογή για να κλειδώσουν ολες οι εφαρμογές της συσκευής σας, που για πρακτικούς λόγους δε προτείνεται.

Εκτός των εφαρμογών, έχετε τη δυνατότητα να κλειδώσετε τη δυνατότητα (απ)εγκατάστασης εφαρμογών, καθώς και την απάντηση εισερχόμενης κλήσης!

Για να μη γίνει σπαστικό, το App Lock έχει επιλογές για το πόσος χρόνος θα πρέπει να περάσει πριν σας ξαναζητήσει να εισάγετε τον κωδικό για το ξεκλείδωμα, ενώ σας δίνει τη δυνατότητα να μην ζητείτε κωδικός μέχρι να σβήσει η οθονη σας, για να αποφύγετε πολλαπλές εισαγωγές του κωδικού για κάθε φορά που ανοίγετε μια εφαρμογή.

App Lock Android εφαρμογή App Lock Android εφαρμογή App Lock Android εφαρμογή

Πολύ βολική εφαρμογή, που διατίθετε εντελώς δωρεάν μέσω του Android Market

[app]com.domobile.applock[/app]

papp0us

Γιος της Zelda. αδελφός του Cris Redfield, έχω συμμαχήσει με τον Solid για να κατατροπώσουμε τον Bowser, πριν φάει τη Lara. Με το Android στο ένα χέρι και το χειριστήριο του Xbox στο άλλο η νίκη είναι δική μου!