2K Games: Η αγορά είναι έτοιμη για νέες κονσόλες

Μιλώντας στο Gameindustry.biz το αφεντικό της 2K Games(Bioshock, Borderlands κ.α) δήλωσε ότι κατά την αποψή του, η αγορά είναι έτοιμη για κονσόλες νέας γενιάς.

Ερωτώμενος για το τι θα σήμαινει για αυτούς μια νέα κονσόλα από τη Sony ή τη Microsoft ο κ. Hartmann ανέφερε: « Νομίζω ότι η αγορά είναι έτοιμη να προχωρήσει το Console gaming στο επόμενο επίπεδο. Είναι το μεγαλύτερο διάστημα (με τις ίδιες κονσόλες) που είχαμε ποτέ και γίνεται όλο και πιο δύσκολο να δημιουργήσουμε νέα IPs. Οι καταναλωτές είναι συνηθησμένοι στα μεγάλα franchises αλλα χρειαζόμαστε πρωτοποριακό υλικό για να ξεκινήσουμε σωστά» για να συμπληρώσει : « Περιμένουμε νέα πράγματα για να δοκιμάσουμε και εμείς νέα πράγματα
Και ακούω γνώμες. Θέλετε νέες κονσόλες; Εγώ νομίζω πως αντέχω ένα χρόνο ακόμα με το Xbox μου. Παιχνίδια οπως το Heavy Rain, το Alan Wake, το Skyrim και αρκετά ακόμα για εμένα δείχνουν οτι το hardware είναι αρκετό για να είναι διασκεδαστική εμπειρία και με τις παρούσες κονσόλες.

papp0us

Γιος της Zelda. αδελφός του Cris Redfield, έχω συμμαχήσει με τον Solid για να κατατροπώσουμε τον Bowser, πριν φάει τη Lara. Με το Android στο ένα χέρι και το χειριστήριο του Xbox στο άλλο η νίκη είναι δική μου!