Νέα στοιχεία για το Resident Evil 6

Αρκετές αποκαλύψεις είχαμε σήμερα για το Resident Evil 6. Μεταξύ αυτών, μια γνωστή μας από τα παλιά, ένα πολύ ενδιαφέρον Multiplayer Mode καθώς και οι εκτιμήσεις της ίδιας της Capcom για τις πωλήσεις του παιχνιδιού.

Πιάνοντας τα από την αρχή, είμαι στη χαρούμενη θέση να σας δηλώσω ότι στο 6ο μέρος της σειράς, επιστρέφει η προσωπικά αγαπημένη μου,  «κουνιστή» χαρακτήρας, από το επίσης πολυαγαπημένο μου, Resident Evil 2, Ada Wong.

Σε μια προσπάθεια να κάνουν τη χαρά μου ανυπόφορη, οι άνθρωποι της Capcom ανακοίνωσαν ότι η δεσποινίς Wong δε θα είναι Guest Star στο παιχνίδι, αλλά θα έχει και το ολόδικό της σενάριο(αφού ολοκληρώσετε τα 3 βασικά με τους Leon Kennedy, Chris Redfield, και Jake Muller) στο οποίο θα οδηγήσετε την αγαπητή δις Wong ανάμεσα στα zombies εξοπλισμένη με το πιστό σας Crossbow!

To έξτρα Mode ομολογώ ότι το βρίσκω εξαιρετικά ενδιαφέρον αφού σας βάζει στα «παπούτσια» των κακών της σειράς, δηλαδή των zombies! Όταν με το καλό τερματίσετε τα δικά σας σενάρια, με το «Agent Hunt» θα μπορείτε να πάρετε μέρος στα σενάρια που παίζουν φίλοι σας, ή και τελείως άγνωστοι με μόνο σας σκοπό… να τους φάτε!

Τέλος σύμφωνα με τη Capcom το νέο Resident Evil θα είναι το πιο επιτυχημένο σε πωλήσεις, παιχνίδι της από τη μέρα που δημιουργήθηκε. Με τα 7 εκατομύρια αντίτυπα που αναμένεται να πουλήσει, ξεπερνάει με άνεση τα Resident evil 4(5.7 εκατομμύρια) Resident Evil 2 (4.96 εκατομμύρια) και Resident Evil 5 (5.8 εκατομμύρια). Εκτός από τα παιχνίδια της σειράς αναμένεται να ξεπεράσει και τα 6.3 εκατομμύρια αντίτυπα που είχε πουλήσει το Street Fighter 2 στο Super Nintendo το μακρινό 1992.

Όλα αυτά βέβαια μόνο στην περίπτωση που οι πωλήσεις επιβεβαιώσουν τις προσδοκίες των ανθρώπων της Capcom, με 4 σενάρια όμως, ενδιαφέρον Multiplayer και το γνωστό gameplay που έκανε πασίγνωστη τη σειρά, οι δημιουργοί του παιχνιδιού φαίνεται ότι έχουν ολοκληρώσει το δικό τους κομμάτι της συμφωνίας. Ένα αντίτυπο θα το πάρω εγώ. Εσείς;

papp0us

Γιος της Zelda. αδελφός του Cris Redfield, έχω συμμαχήσει με τον Solid για να κατατροπώσουμε τον Bowser, πριν φάει τη Lara. Με το Android στο ένα χέρι και το χειριστήριο του Xbox στο άλλο η νίκη είναι δική μου!